Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Şakacı, köylerde büyük ilgi görüyor

MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı, köy ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Şakacı, günde 4-5 köyü ziyaret ederek halkla kucaklaşıyor.

13 Şubat 2014 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.524 kez okunmuştur

Şakacı, köylerde büyük ilgi görüyor
Şakacı, köylerde büyük ilgi görüyor
Yerel seçimlere sayılı günler kala MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı ve yönetimi köy ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Her akşam 4-5 köyde ziyaret gerçekleştiren Şakacı, halkla kucaklaşıyor. Şakacı, yaptığı köy ziyaretlerinde önce halkı tek tek dinliyor, daha sonra projelerini sıralayarak halkın istek ve taleplerini notları arasına alıyor. Şakacı, belediye başkanı olduğunda Kandıra’nın huzur bulacağını her fırsatta ifade ediyor.
ŞAKACI’DAN ASKERLERE MORAL Seçim çalışmalarını yürüten MHP Kandıra İlçe Teşkilatı, Kurtyeri Doğanlar Mahallesi’nde önceki akşam toplu asker eğlencesine katıldı. MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı, emekli astsubay olması nedeniyle asker adaylarıyla yakından ilgilenerek askerlikle ilgili nasihat vermeyi ihmal etmedi. Şakacı’nın bu ilgisi karşısında asker yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.
KÖYLERDE YOĞUN İLGİYLE KARŞILANIYOR MHP Kandıra İlçe Teşkilatı’nın seçim çalışmalarına İlçe Başkanı Türkan Özcan ve MHP’ye gönül veren vatandaşlar da katılıyor. Teşkilat önceki akşam Kandıra Alaybey, Kıncılı, Babaköyü ve Kurtyeri köylerinde halkla kucaklaşarak halkın sorun ve şikayetlerini yerinde dinledi. Köy muhtarları öncülüğünde gerçekleşen köy kahvelerindeki toplantılara halkın ilgisinin yoğun olması MHP’ye büyük moral verdi. Halkın ilgi ve desteğini beklediğini her fırsatta dile getiren Şakacı, halkın ilgisi karşısında adım adım belediye başkanlığına yürüdüğünü söyledi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑