Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Şakacı: Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz

MHP Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı başkan seçildiğinde görevini kimseyi ötekileştirmeden yapacağının sözünü verdi.

7 Mart 2014 Saat: 13:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.618 kez okunmuştur

Şakacı: Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz
Şakacı: Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz

Yerel seçimlere sayılı günler kala her akşam birden fazla köyü ziyaret ederek halkla bir araya gelen Şakacı, halkla samimi sohbetler gerçekleştirdi. Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Şakacı önceki gün, DP İlçe Başkanı Ender Altınay, MHP İlçe Başkanı Türkan Özcan, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili ile birlikte Akıncı, Avdan, Yağcılar, Alefli, Mülküşehsuvar ve Sarıgazi köylerini ziyaret etti. Köylerde büyük bir kalabalık ve coşkuyla karşılanan Şakacı halkın sorun ve isteklerini dinledi. Mülküşehsuvar köyünde konuşan, şikayet ve isteklerini dile getiren Hidayet Arıoğlu, “Bilinçli olup artık sandıkta iktidara bir şeyleri hatırlatacağız” dedi.
MECLİS ÜYESİ ADAYLARI DA KONUŞTU Meclis üyesi adayları konuşmalarında Ahmet Şakacı’ya herkesin canı gönülden güvendikleri için aynı çatı altında toplandıklarını belirtti. Bayan meclis üyesi adaylarından Hilal Kübra Altınay “Bizler sizlerin sorunlarını biliyoruz. Sizlere vaatlerde bulunmuyoruz. Çünkü bir adamın ölçütü eline güç geçtiğinde yapmış olduğu icraatlarıyla ve yapacaklarıyla belli olur. Biz bu gücü sizlerden aldık ve sizlere vereceğiz” dedi. Banu İldeniz ise “Biz gece başımızı yastığa koyduğumuzda rahat uyuyoruz. Çıkar konuşunca vicdan susar. Biz çıkarları susturup vicdanları konuşturacağız. Vicdanları sızlatacak hiçbir şey yapmayacağız” dedi.
BAYRAK ŞİİRİ OKUDU Ahmet Şakacı yapmış olduğu konuşmasında ise “Zoru herkes başarır, ben imkânsıza talibim. Hane hane gezdim. Kendimi halka tanıttım anlattım. Halka tüm aday arkadaşlarımızla kardeş kalacağımızı söyledim. Biz bu görevi parti rozetimizi çıkartarak devir alacağız. Partilere, renklere makamlara değil insanlara hizmet edeceğiz. Bu görevimizi kimseyi ötekileştirmeden yapacağız” dedi. Ardından Necip Fazıl Kısakürek’in Bayrak adlı şiirini okuyan Başkan adayı Şakacı, halktan büyük alkış aldı.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑