Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Şakacı, kahvaltıda gazetecilerin görüşlerini aldı

MHP Kandıra ilçe teşkilatı, Mavi Köşe Kahvaltı ve Izgara Tesisleri’nde basına yönelik kahvaltı programı düzenledi. Kahvaltıda Kandıra’yı kalkındırmak ve geliştirmek için basın mensuplarının görüş ve fikirleri alındı.

2 Şubat 2014 Saat: 15:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.259 kez okunmuştur

Şakacı, kahvaltıda gazetecilerin görüşlerini aldı
Şakacı, kahvaltıda gazetecilerin görüşlerini aldı

MHP Kandıra ilçe teşkilatının basına yönelik verdiği kahvaltıda Kandıra ve köylerindeki sorun ve şikayetler ele alındı. Kahvaltıya MHP Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan, Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı, MHP eski belediye başkan adayı Fahri Şen, eski ilçe başkanı Zekeriya Bayrakdar, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Adem Arı, MHP eski il başkanı Sedat Arı, Kocaeli Bizim Yaka Gazetesi Kandıra Temsilcisi Ünal Cankurt, Anadolu Haber Ajansı Kandıra Muhabiri Murat Yıldırım ile ilçede haber sitesi bulunan Tarık Özaydın ve Teoman Korkmaz katıldı.
HİZMETE TALİBİZ Kandıra Mavi Köşe Kahvaltı ve Izgara Tesisleri’nde MHP ilçe teşkilatının verdiği kahvaltıda basınla istişare halinde yapılan kahvaltıda Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı şu sözlere yer verdi; “MHP olarak yurdumuzun her tarafında olduğu gibi Kandıra’da da hizmete talip olduk. Allah Kandıralı hemşerilerimizin oyları ile bize Kandıra’ya hizmet görevini verirse yapmayı düşündüğümüz hizmetlerimiz olacaktır.
ÖNCELİĞİMİZ HUZUR ORTAMINI SAĞLAMAK Öncelikle MHP olarak ülke genelinde hizmet politikamız şudur; Türkiye’mize hizmette önceliğimiz ülke bütünlüğünü, barış ve huzurunu sağlamaktır. Ülkemiz insanını Allah’ın kutsal bir emaneti olarak görmekteyiz. Hiç kimsenin kimseden bir üstünlüğü yoktur. Milliyet farklılığını; insanların birbirlerini kırmaları, birbirlerine düşman olmaları için değil, bilişip tanışmaları için gerekli görmekteyiz. Bin yıldır bu topraklarda barış ve huzur içinde yaşıyoruz. İslam ümmeti içinde millet olduk. Kandıra’mızda Allah’ın bize ihsan ettiği nimetleri insanımızın ve ülkemizin hizmetine sunmak için çalışacağız.”
ŞAKACI, GAZETECİLERİN GÖRÜŞLERİNİ ALDI MHP Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı, Kocaeli Bizim Yaka Gazetesi Kandıra Temsilcisi Ünal Cankurt’a görüş ve fikirleri sordu. Cankurt, aldığı mail, yorum ve halkın genel sorun ve şikayetlerini şu sözlerle dile getirdi; “Halkımız işsizlikten yakınırken Kandıra’ya ve köylere mükemmel yatırımların yapılmasının yersiz olduğunu düşünüyorum. Kandıra’nın büyük bir kısmı tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlıyor. Bilinçli üretim yapılmadığından verimin genel masraflarını karşılamaması üreticiyi farklı sektörlere yönlendiriyor. Önceki yıl fındık üreticisi bazı ağabeylerimizin fındık bahçelerini tahlil yaptırarak bunlara uygun gübre üretilmesi ve fındık verimini 3-4 katına çıkartmıştı. Üreticiyi bilinçlendirmenin ilçe ekonomisine katkı sunacağını düşünüyorum.
ÖNCE İŞ SAHALARI AÇILMALI Hayvancılıkta süt birliği kooperatifliği kurulması, gençlerimize iş sahası açılması, ilçemize spor tesisi açılması, halkımızın eğlence alanları, ailelere oturup kalkabileceği çay bahçeleri ve piknik alanları, sporseverlere yürüyüş alanları, ilçe esnafına katkı sunabilecek yüksek okul açılımında öncülük olunması ve buna benzer birçok konu gündeme alınarak daha sonra Kandıra’nın genel fiziksel görünüm ve güzelleşmesi noktasında ciddi yatırımların yapılması gerekir.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑