Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Şakacı, kadınlarla kahvaltıda buluştu

MHP Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla Bereket Lokantası’nda düzenlenen kahvaltıda kadınlarla bir araya geldi.

9 Mart 2014 Saat: 17:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.592 kez okunmuştur

Şakacı, kadınlarla kahvaltıda buluştu
Şakacı, kadınlarla kahvaltıda buluştu

MHP Kandıra ilçe teşkilatının kadınlar günü dolayısıyla düzenlediği kahvaltı programına bayanların katılımı yoğundu. Bereket Lokantası’nda düzenlenen kahvaltıya MHP Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı eşi Güler Şakacı ile katılırken, il başkan yardımcısı Özge Keçeci, il kadın kolları başkan yardımcısı Ümmühan Doğan ve Elmas Kayhan, Kocaeli Milletvekili eski aday adayı Filiz Kıymaz, MHP Kandıra belediye meclis üyesi adayları Hilal Kübra Altınay, Banu İldeniz ve çok sayıda kadın katıldı.
KADIN KUTSALDIR MHP Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı kahvaltıda yapmış olduğu konuşmasında “Kadınlar bir evin ve çocukların sahibidir. Kadın olmazsa hiçbir şey olmaz. Kadınlar kutsaldır ve Allah’ın bir emanetidir. Bunun için hepinizi saygıyla selamlıyorum ve gününüzü tüm kalbimle kutluyorum” dedi.
ANAHTARI ŞAKACI’YA TESLİM EDELİM MHP Kocaeli eski milletvekili aday adayı Filiz Kıymaz ise konuşmasında “Maalesef her akşam televizyonda bir kadın cinayeti ile karşı karşıya kalıyoruz. 13 yıldır iktidar bu cinayetlerin önüne geçip, kadın haklarını koruyacak hiçbir şey yapamadı. Genç meclis üyesi bayan adaylarımızla el ele verirseniz her şeyi başarabilirsiniz. Kadınlar annedir ve emekçidir. Ben bilmem eşim bilir demeyin. Kendinize güvenin ve 30 Mart’ta eveti vurun ve bunları gönderin. Ülkemiz zehir tacirlerinin elinde ve bölünmekle tehdit ediliyor. Vatandaşımız yoksullaştırıldı. Vatandaşımıza ve geleceğimize sahip çıkalım. Ben inanıyorum, 30 Martta kadınlarımız Kandıra’nın anahtarını MHP Kandıra Belediye Başkan adayımız Ahmet Şakacı’ya teslim edecektir” dedi.
DEMOKRASİ KADINLARLA MÜMKÜNDÜR MHP İl Başkan Yardımcısı Özge Keçeci ise yaptığı açıklamada, “Birleşmiş Milletler Kadın Birim Başkanı Mişel Başelet’in dediği gibi demokrasi ancak kadınların tam ve eşit katılımıyla mümkündür. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑