Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Şakacı: Hedefimiz 18 bin oy

MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı, Kandıra halkından büyük destek aldığını ifade ederek yerel seçimlerde hedefinin 18 bin oy olduğunu vurguladı.

25 Mart 2014 Saat: 16:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.471 kez okunmuştur

Şakacı: Hedefimiz 18 bin oy
Şakacı: Hedefimiz 18 bin oy
MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı, gazetemize yapmış olduğu açıklamasında parti içerisinde oluşan gruplardan bahsetti. Şakacı, seçimi kazanırlarsa Kandıra’dan 3 tane milletvekili çıkartabileceklerini ifade ederken, milli takım oluşumunun Kandıra halkından büyük destek aldığını kaydetti. Yerel seçimlerde hedefinin 18 bin oy olduğunu dile getiren Şakacı, iddialı konuşarak “Ben seçimi kazandım” dedi.
HEDEFİM 18 BİN OY Yerel seçimlerde hedefinin 18 bin oy olduğunu ifade eden Şakacı, “Uzun zamandır Kandıra ve köylerde ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Gitmediğimiz köy çalmadığımız kapı kalmadı. Vatandaş, şaka gerçek oldu diyor. Şuan ki izlenimlerimiz çok güzel ama ne olur bilemiyorum. Benim hedefim 18 bin oy almak. En önemli isteğim ise insanların gönlünü kazanmak” diye konuştu. SEVENLERİM DUA ETSİN Akçakoca beyi sık sık rüyasında gördüğünü ve çok etkilendiğini söyleyen Şakacı, “Akçakoca bey sürekli rüyamda benim önümde yürüyor ve izinden gitmem gerektiğini söylüyor. Seçimi hayırlısıyla kazanacağımı müjdeliyor ve diyor ki Cumartesi günü evine çekil ve bol bol dua et. Dostlarından da dua etmelerini iste. Bende beni destekleyen herkese Cumartesi akşamı evlerinize kapanın ve sadece dua edin diyorum” açıklamalarında bulundu. İÇİM RAHAT MHP kazanırsa herkesin kazanacağını ifade eden Şakacı, “Kandıra’daki mesele sadece MHP seçimi değil. Biz bir Kandıra gurubu oluşturduk. Bizim içimizde CHP’lisi de MHP’lisi de AKP’lisi de var. Biz seçimi kazanırsak herkes kazanmış olacak. Ben seçimi kazandım. Sandıktan çıkacağıma inanıyorum. Eğer çıkmazsam bile ben insanların gönlüne girdim. O yüzden içim çok rahat” ifadelerini kullandı. KAZANIRSAK 3 MİLLETVEKİLİ ÇIKACAK Kandıra’da milli takım ruhunu gerçekleştirirlerse 3 tane milletvekili çıkartacaklarını söyleyen Şakacı, “Biz Kandıra’da güçlü bir grup oluşturduk. Kandıra halkından da büyük destek aldık. Eğer biz bu ruhu gerçekleştirebilirsek, hem CHP’den hem MHP’den hem de AKP’den Kandıra’nın 3 tane milletvekili olacak” diye konuştu. HİZMET YARIŞI BAŞLAMALI Siyasetin 30 Mart’ta bitmesi gerektiğini ve hizmet yarışının başlaması gerektiğini vurgulayan Şakacı, “Bugüne kadar diğer adaylarla sevgi ve saygı çerçevesinde güzel bir süreç geçirdik. Ben tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ve başarılar diyorum. Siyaset 30 Mart günü bitmeli ve Kandıra’da hizmet yarışı başlamalı. Bunun için de herkes birbirine destek vermeli” şeklinde konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑