Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kültür

Şair-Yazar Dursun Özden Kandıra’da Atatürk’ü anlattı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84’üncü yıldönümü nedeniyle Kandıra’da birden fazla STK’nın bir araya gelmesi ile anma programı düzenlendi. Programa Gezi Araştırmacısı, Şair-Yazar Dursun Özden konuk olarak katıldı

17 Kasım 2022 Saat: 23:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 761 kez okunmuştur

Şair-Yazar Dursun Özden Kandıra’da Atatürk’ü anlattı
Şair-Yazar Dursun Özden Kandıra’da Atatürk’ü anlattı

Atatürk Haftası kapsamında 14 Kasım günü Kandıra’da çeşitli STK’ların biraraya gelmesi ile Gezi Araştırmacısı, Şair-Yazar Dursun Özden ile söyleşi programı, şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirildi. Kandıra Yelken Sineması’nda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını sunucu Ebru Çetiner yaptı. Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra Bizkandırayız Platformu adına Aygün Aynagöz programın oluşumu hakkında bilgi verdi ve Yelken Sineması sahibi Teoman Yelkencioğlu’na katılımcı tüm dernek ve topluluklara teşekkür etti.

ÖZDEN ANILARINI ANLATTI
Program Akçakoca İlkokulu öğrencilerinin Misket Oyunu ile devam etti. Zeynel Güleçyüz hocanın öğrencileri başarılı performansları ile seyircilerden bol alkış aldı.Akçakoca İlkokulu öğrencilerinden Hikmet Hamza Güdük ve arkadaşları Mücahit Cici’nin Kandıra için yazdığı şiiri okudular. Ardından konuşmacı Dursun Özden, gezdiği ülkelerdeki Atatürk’ün bıraktığı izleri ve Atatürk ile ilgili karşılaştığı anılarını anlattı.Akçakoca Anadolu Lisesi öğrencisi Ömer Arslan’ın Atatürk şiiri, Sabahat ve Cem Ulutaş çiftinin Karayılan Destanı’nı okuması ardından ADD Kandıra Şube Başkanı ZalihaYalçıntuğ’un okuduğu şiir seyircilerin coşkulu alkışları ile karşılandı.

DURSUN ÖZDEN’E PLAKET VERİLDİ
ADD Kandıra ŞubeBaşkanı Zaliha Yalçıntuğ, söyleşiyi gerçekleştiren Dursun Özden ve programı düzenleyen Aygün Aynagöz’e plaket verdi. Özden’e plaketi Bizkandırayız Platformu adına Aygün Aynagöz, ADD Başkanı Zaliha Yalçıntuğ, ÇYDD Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren, Kocaeli Kandıralılar Dernek Başkanı Sinan Yolcu, Genç Kandıralılar Dernek Başkanı Nurullah Özer, Kandıraspor Başkanı Hüseyin Akın, Kandıra Gençlerbirliği Başkanı Tansu Okan ve Kandıra Koşu ve  Bisiklet Grubu adına Cem Ulutaş ile birlikte takdim etti. Aynı zamanda İsmail Sarıca’nın “İçinde Kandıra Geçen Yazılar” adlı kitabı da Dursun Özden’e hediye edildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑