Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Şahıs arazisine ağaç diktiler yetmedi şehidin adını verdiler

Büyükşehir Belediyesi, Dünya Orman Haftası nedeniyle geçtiğimiz Cuma günü Kandıra’da 5 dönümlük bir araziye ağaç dikti.

25 Mart 2012 Saat: 20:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 15.504 kez okunmuştur

Şahıs arazisine ağaç diktiler yetmedi şehidin adını verdiler
Şahıs arazisine ağaç diktiler yetmedi şehidin adını verdiler
İddialara göre söz konusu arazi yeşil alan değil, bir şahsa aitti. Skandal bununla da bitmedi. Büyükşehir Belediyesi bin ağaçlık ormana, Cudi’de şehit olan özel harekat polisimiz Recep Topaloğlu’nun ismini verdi
ÜSTELİK ŞEHİDİN İSMİ VERİLDİ! Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz Cuma günü Kandıra Ahmatlı Köyü yolu üzerindeki boş alana bin adet ağaç dikti. Törene babası Necmettin Karaosmanoğlu ile birlikte katılan Başkan Karaosmanoğlu, öğrenciler ile birlikte dikilen ağaçların Cudi Dağı’nda Şehit düşen Polis Memuru Recep Topaloğlu adına dikildiğini belirtti. Törenin ardından ortaya şok bir iddia atıldı. Söz konusu arazi Merhum Mehmet Cansever ismine kayıtlıydı. Cansever vefat ettikten sonra oğluna, oğlu da vefat ettiği için torunu Volkan Cansever’e miras olarak kalmıştı.
ŞAHIS ARAZİSİNE BİR AĞAÇ Söz konusu arazi için, 2007 yılında CHP’li belediye başkanı Mustafa Öğren döneminde yeşil alan için imar çalışmaları başlatılmış, ardından şuulandırması yapılmıştı. Ancak 2008 yılında Kandıra Vergi Dairesi tarafından açılan dava sonucu, üst mahkeme şuulandırmayı iptal etmişti. Geçtiğimiz Cuma günü ise araziye Büyükşehir Belediyesi tarafından Dünya Orman Haftası münasebetiyle bin adet ağaç dikildi. Üstelik Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ve ilçede öğrenim gören ilk ve orta dereceli okulların öğrencilerin katılımıyla büyük bir tören düzenlenerek.
KARAOSMANOĞLU BİLİYOR MU? Ortaya atılan iddialar doğru ise peki şimdi ne olacak. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, söz konusu arazinin Volkan Cansever isimli şahsa ait olduğunu biliyor mu? Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, ağaç dikilen arazinin bir şahsa ait olduğunu biliyor mu?
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑