Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Şahin Talus, “Bir sonraki seçim için çalışmalara başladık”

AK Parti Kocaeli koordinasyon toplantısı ardından yerel seçimlere dair açıklamalarda bulunan İl Başkanı Şahin Talus, “Bir sonraki seçim için çalışmalara başladık” dedi.

2 Nisan 2024 Saat: 04:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 366 kez okunmuştur

Şahin Talus, “Bir sonraki seçim için çalışmalara başladık”
Şahin Talus, “Bir sonraki seçim için çalışmalara başladık”

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dün gerçekleşen oy kullanma işlemleri ile sona erdi. AK Parti Kocaeli teşkilatı bugün koordinasyon toplantısı ardından seçime dair açıklama yapmak için basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Veysel Tipioğlu, Sami Çakır, Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve ilçe teşkilatları katılım sağladı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “Bir sonraki seçim için çalışmalara başladık” dedi.

ÇALIŞMALARA BAŞLADIK
İl Başkanı Şahin Talus, şunları söyledi: “Uzun bir seçim maratonu atlattık. Bu süreci demokrasi şölenine çeviren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 60 günlük süreçte teşkilatlarımızla sahadaydık. Özellikle bizleri evlerine kabul eden kardeşlerimize, esnafımıza teşekkür ederim. Biz AK Parti olarak her zaman şuna inanıyoruz, sandıktan çıkan sonuç başımızın üzerinde. Biz bugün seçim sürecini değerlendirdik. Bunu mahalle bazında da yapacağız. Bundan sonra ki 4 yıllık süreçte ki seçim için çalışmalara başladık. Seçim sürecinde baktığımız zaman Büyükşehir’de 12 ilçenin 9 ilçesi bizde 3 ilçesi CHP’de. Biz AK Parti olarak seçim beyannamemizde ne söz verdiysek onu yapmaya başlayacağız. 2019 yılında söz verdikleri projelerin hepsinin yapıldığını gördünüz” dedi.

EKSİKLERİ TAMAMLAYACAĞIZ

Toplantıda seçimi değerlendiren Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve 9 ilçe belediyesinin vatandaşlar tarafından aynı yönetime teslim edilmesini takdir ettiğini söyleyerek “Nerelerde eksik kaldıysak oraları tamamlayacağız” Büyükakın, seçime dair konuşarak şunları söyledi: “Yaklaşık diğer adayların toplamı kadar oy alarak Büyükşehir Belediyemiz seçimi kazandı. Belediyeler bir emanettir. Bu emanetin liyakat makamını Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaş tarafından takdir edildiğini gördük. Kocaeliler aynı yönetime teslim edilmesini takdir etti. Halkın iradesinin üzerinde hiçbir irade yoktur. Halk iradesini sandıkta ifade eder ve sandıktan çıkan sonuçlara siyasi partiler saygı gösterirler. Hem ilçelerimizde hem mahallerimizde sandık sandık seçim sonuçlarını analiz ederek yola koyulacağız. Seçmen psikolojisi üzerinde çok detaylı analizler yaparak dersimize çalışacağız. Nerelerde eksik kaldıysak oraları tamamlayacağız.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑