Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Şahin’den Cankurt’a anlamlı ziyaret

Kandıra eski Belediye Başkanı Ercüment Şahin, Kocaeli Bizim Yaka Kandıra Temsilcisi Ünal Cankurt’u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu

10 Şubat 2013 Saat: 23:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.678 kez okunmuştur

Şahin’den Cankurt’a anlamlı ziyaret
Şahin’den Cankurt’a anlamlı ziyaret
Kandıra eski Belediye Başkanı Ercüment Şahin, her hafta Kandıra ve köylerinde bir dizi ziyaretlerde bulunuyor. Güler yüzü ve sempatik hareketleriyle halkın büyük beğenisini toplayan Şahin, ziyaretlerini hiç aksatmadan sürdürüyor. Doğru Yol Partisi eski Belediye Başkanı Şahin, Ak Parti’ye geçmesiyle birlikte tüm sevenlerini partisine taşımak için çalışmalarını il ve ilçemizde yürütüyor.
Önceki gün Şahin, Kocaeli Bizim Yaka Kandıra Temsilcisi Ünal Cankurt’u makamında ziyaret etti. Şahin; “Yıllardır işim gereği İzmit’te olsam da her hafta Kandıra ve köylerinde bir dizi ziyaretlerde bulunurum. Kandıra’nın tüm kahve ve iş yerlerinde Kocaeli Bizim Yaka gazetesini gördüm. Burada senin yazılarını görünce olayın gerçek boyutunu anladım. Ünal Cankurt hangi gazetede yazıyorsa Kandıra ve köyleri bu gazeteyi benimsiyor. Cankurt’un farkı işte bu. Bundan dolayı özellikle seni tebrik eder, yeni gazetenin hayırlı olmasını gönülden temenni ederim” dedi. Kocaeli Bizim Yaka Kandıra Temsilcisi Ünal Cankurt, eski belediye başkanı Ercüment Şahin’e ziyaretinden ve bu ilgisinden dolayı teşekkür etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑