Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Şahin, belediye başkan aday adaylığını açıklayacak

Kandıra eski Belediye Başkanı Ercüment Şahin, Kandıra Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı önümüzdeki günlerde açıklayacağını belirtti.

25 Ekim 2013 Saat: 17:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.399 kez okunmuştur

Şahin, belediye başkan aday adaylığını açıklayacak
Şahin, belediye başkan aday adaylığını açıklayacak
Ak Parti Kandıra belediye başkanı için Ercüment Şahin’in ismi Kocaeli ve Kandıra’da konuşuluyor. Ercüment Şahin bir dönem DYP Kandıra Belediye Başkanı oldu. Milletvekilliğine aday oldu fakat kazanamadı. Şahin siyasetten hiç kopmadı. Kocaeli DP İl başkanı oldu. Şahin’in buradaki başarısı Kandıra’yı onurlandırdı. Bu başarısından ötürü Ercüment Şahin ve ekibine Ak Parti kucak açtı. Şahin ve ekibi 12 Haziran 2011’deki genel seçimlerinden önce Ak Parti saflarına katıldı. Ercüment Şahin ve ekibi artık birer Ak Partili oldu. DP Eski Genel Başkanı Süleyman Soylu partisinden istifa ederek Ak Parti’ye geçti.
ŞAHİN, KANDIRA’YA TALİP Soylu ve Ercüment Şahin artık iyi bir Ak Partili olarak başarılarından Ankara ve Kocaeli konuşur oldu. Başarıdan başarıya koşan Ercüment Şahin Kandıra Belediye Başkanlığı için ismi zikredilmeye başlandı. Harita mühendisi olan Şahin, Kocaeli’nde çalışmalarını uzun yıllardan beri yürütüyor. Kandıra Belediye Başkanlığı için ismi geçen Şahin, şu günlerde sessiz kalmayı eğlese de Kocaeli ve Kandıra Ercüment Şahin’in Kandıra Belediye Başkanı olması için adeta destekliyor. Şahin, önümüzdeki günlerde Kandıra belediye başkan aday adaylığını açıklayacağını da her fırsatta vurguluyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑