Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Sağlıklı yaşam yürüyüşleri devam ediyor

Kandıra Belediyesi’nin ‘Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri’ sloganıyla her Pazar sabahı düzenlediği yürüyüş programı, vatandaşın yoğun katılımıyla gerçekleşiyor.

1 Eylül 2014 Saat: 14:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.704 kez okunmuştur

Sağlıklı yaşam yürüyüşleri devam ediyor
Sağlıklı yaşam yürüyüşleri devam ediyor
Son yıllarda ciddi sağlık sorunlarından biri haline gelen obezite ve fazla kiloların neden olduğu kalp ve damar tıkanıklığı, nefes darlığı ve buna benzer birçok hastalık nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Obeziteyle Mücadele Hareketli Sağlıklı Yaşam Projesi başlatılmıştı. Kandıra Belediyesi de obeziteye karşı açtığı savaşın ilk adımını ‘Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri’ sloganıyla geçtiğimiz hafta sonu atmıştı.
YOĞUN KATILIM Her Pazar sabahı Belediye Başkanı Ünal Köken’in de katılımlarıyla gerçekleşen program, Namazgah Mesire Alanı’nda yapılan ısınma hareketleriyle başlayarak eski İzmit yolu güzergahına devam ediyor. Kurum idarecilerinin, belediye personelinin ve vatandaşın yoğun katılımlarıyla gerçekleşen program, halk tarafından da büyük takdir görüyor.
HEM YÜRÜYELİM HEM KAYNAŞALIM Yürüyüş sonrası açıklama yapan Başkan Köken, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın İbrahim Karaosmanoğlu’nun yürüyüşlere başlamasıyla beraber biz de geçen hafta ve bu hafta olmak üzere yine sağlıklı yaşam yürüyüşlerine devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçlerde bir aksilik olmazsa Pazar günlerimizi yürüyüş yaparak geçirmek istiyoruz. Hem yürüyelim hem sağlıklı bir hale gelelim hem de insanlar arasında kaynaşmayı artıralım. Kandıralı vatandaşlarımı bu yürüyüşlere davet ediyorum” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑