Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Sağanak Yağış Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kocaeli, Yalova ve Sakarya çevrelerinde etkili olan sağanak ve gök gürültülü sağanağın, öğleye kadar kuvvetli olması bekleniyor.

6 Mayıs 2018 Saat: 17:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.097 kez okunmuştur

Sağanak Yağış Geliyor
Sağanak Yağış Geliyor

Kocaeli, Yalova ve Sakarya'da kuvvetli yağış beklendiği bildirildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kocaeli, Yalova ve Sakarya çevrelerinde etkili olan sağanak ve gök gürültülü sağanağın, öğleye kadar kuvvetli olması bekleniyor. Akşam saatlerinde zayıflayacak yağışlar, gece etkisini artıracak. Vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olması istendi.

KOCAELİ'DE HAVA DURUMU

Kocaeli'de 6 Mayıs( bugün ) sabah saatlerinde etkili olan  kuvvetli gök gürültü sağanak yağışın, 7 Mayıs ( Pazartesi ) günü sabah saatlerinde tekardan etkisini göstereceği öğle saatlerine kadar devam edeceği, 8 Mayıs ( Salı ) günü ise sağanak yağışın sabah saatlerinde etkili olacağını tahmin ediliyor.  9 Mayıs ( Çarşamba ) günü ise Kocaeli genelinde yağışlı hava beklenmiyor.

7 Mayıs ( Pazartesi ): Öğle saatlerinde hava sıcaklığını 21 derece akşam saatlerinde ise 12 derece olacağını tahmin ediliyor.

8 Mayıs ( Salı ): Öğle saatlerinde hava sıcaklığının 22 derece akşam saatlerinde ise 11 derece olacağı tahmin ediliyor.

9 Mayıs ( Çarşamba ): Öğle saatlerinde hava sıcaklığının 24 derece akşam saatlerinde ise 12 derece olacağı tahmin ediliyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑