Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Saffet Sancaklı: Başkan yardımcılıkları büyük başarı

MHP Kocaeli Kocaeli il teşkilatını ziyaret eden ve açıklamalarda bulunan Sancaklı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sancaklı, “MHP’nin 9 ilçede belediye başkan yardımcılığı olması büyük bir başarıdır.” yorumunda bulundu.

5 Mayıs 2024 Saat: 15:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 711 kez okunmuştur

Saffet Sancaklı: Başkan yardımcılıkları büyük başarı
Saffet Sancaklı: Başkan yardımcılıkları büyük başarı

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, yaptığı bir takım açıklamalar üzerine Türkiye gündemine oturmuş, 9 Aralık 2023 tarihinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın çağrısı üzerine MHP’den istifa etmişti. Yaklaşık 4 ay bağımsız şekilde Kocaeli Milletvekili olarak yoluna devam eden Sancaklı, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz haftalarda yaptığı çağrı ile partisine geri dönmüştü. Sancaklı, üç hafta önce partisine yeniden katılmasının ardından ilk kez Kocaeli’ye gelerek teşkilatla buluştu.

TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINI BİLGİ VERİLDİ
Kocaeli İl Başkanlığı binasına gelen Saffet Sancaklı’yı, İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, il yöneticileri, ilçe başkanları ve yönetimleri, meclis üyeleri, Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) birimleri ve partililer karşıladı. Ziyarette il ve ilçe teşkilatları çalışma programları, planlamalar ve genel durum hakkında Saffet Sancaklı’yı bilgilendirildi.

BAŞKAN YARDIMCILIKLARI BÜYÜK BAŞARIDIR
Sancaklı konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Belediye Başkan Yardımcılarını değerlendiren Sancaklı, “Kocaeli’de 9 belediye başkan yardımcılığı almak MHP’nin büyük bir başarısıdır. Bu arkadaşlarımız Kocaeli’ye hizmet edecekler ve aynı zamanda MHP belediyelerde temsil edilecek. Daha önce ben Kocaeli’nde böyle bir şey görmedim. Bir yol haritası çizdik ve bu başarılı olduğumuz gözüküyor.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑