Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kızılağıl’dan Gazetemize Ziyaret

Saadet Partisi Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Kızılağıl, İlçe Başkanı Ramazan Arslan ve beraberindeki il ve ilçe Yönetimi, gazetemize ziyaret gerçekleştirdi.

16 Şubat 2024 Saat: 01:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 499 kez okunmuştur

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kızılağıl’dan Gazetemize Ziyaret
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kızılağıl’dan Gazetemize Ziyaret

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere az bir zaman kala Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Kızılağıl seçim çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz hafta içinde Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından Kandıra Belediye Başkan Adayı gösterilen Ünal Kızılağıl, adaylığı açıklandığından itibaren çalışmalarını sürdürüyordu.

Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Kızılağıl ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Ramazan Arslan ve beraberindeki İl ve İlçe Yönetimi, seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret etti. Bu seçimin çok önemli olduğunu hatırlatan Kandıra Belediye Başkan Adayı’nı Ünal Kızılağıl, Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt ile projeleri paylaştı.

Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Kızılağıl, “Rahmetli Necmettin Erbakan hocamız Milli Görüş gömleği giymek iddia ve ispat ister diyordu. Ben Kandıra Belediye Başkanı olduğumda Milli Görüş gömleğimi koltuğuma astığım an sadece o gömlek %10 tasarruf edecek ve israfı engelleyecek. Çünkü o gömleğin kendisi “hak” bir gömlek. Onlar o gömleği çıkardıkları için bilemiyorlar. O gömlek bildiğimiz beyaz bir gömlek değil” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑