Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Saadet Partisi askerlerimiz için bir araya geldi

Saadet Partisi Kandıra Geçlik Kolları Başkanı Recep Bülbül ve Yönetimi önceki gün Parti binasında bir toplantı düzenledi.

28 Haziran 2012 Saat: 22:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.714 kez okunmuştur

Saadet Partisi askerlerimiz için bir araya geldi
Saadet Partisi askerlerimiz için bir araya geldi
Kandıra Saadet Parti Gençlik Kolları Başkanı Recep Bülbül toplantıda şu sözlere yer verdi. Bülbül, “Hakkari’de şehit düşen askerlerimize Allah’tan Rahmet ve Ailelerine sabırlar dileriz. Acımız büyük. Allah şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına sabırlar versin. Dış mihraklar tarafından beslenen terör asla emellerine ulaşamayacak. Terörün bitmesi için İslam Birliği şarttır. Müslümanlar arasında birlik şarttır.
Türkiye başını batıdan çekip orta doğuya İslam coğrafyasına çevirmesse batıyla iş birliği içerisinde devam ederse sıkıntılar ard arda gelir. Batıdan bizlere fayda gelmez. AB’den bizlere fayda gelmez. Onlar kendi menfaatlerini düşünürler. Derhal İslam Birliği kurulmalı. Terörü besleyen Batıdır. Yani ABD, İsrail Siyonistlerdir. ABD’nin uyum yasalarını hakim kılmak değil amacımız Allah’ın sözünü hakim kılmak olmalıdır. Bizleri ancak refaha saadete ulaştıracak şey Avrupa Birliği değil İslam Birliğidir.. Domuzdan Post Gavurdan Dost olmaz. Terörün bitmesi için İslam Birliği şarttır. Rabbim görevini yapmakta olan tüm askerlerimizin yardımcısı olsun” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑