Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Röportaj

“Saadet Partisi 28 Mayıs’ta iktidarın parçası olacak”

Saadet Partisi GİK Üyesi Reyhan Şengün, “28 Mayıs’ta Sayın Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi ile birlikte yeni dönemde Saadet Partisi iktidarın bir parçası olacak” dedi.

24 Mayıs 2023 Saat: 18:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.638 kez okunmuştur

“Saadet Partisi 28 Mayıs’ta iktidarın parçası olacak”
“Saadet Partisi 28 Mayıs’ta iktidarın parçası olacak”

Saadet Partisi GİK Üyesi ve Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, seçim çalışmaları kapsamında 50 kişilik bir ekiple Kandıra’ya çıkarma yaptı. Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Nural Arslan eşliğinde ilçenin 4 mahallesini bir gün içerisinde karış karış gezen ve çarşı esnafını selamlayan Şengün ve ekibi, gazetemizi ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt ile görüşen Şengün, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan ikinci tur seçimleri hakkında özel açıklamalarda bulundu.

21 YIL SONRA MECLİSTEYİZ

14 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri sonucunda meclise 10 milletvekili göndermelerini değerlendiren Şengün, “Saadet Partisi 21 yıl aradan sonra yeniden mecliste. Elbette bir önceki dönemde Konya Milletvekilimiz Abdulkadir Karaduman ile meclisteydik. Kendisi çok önemli konuları gündeme getirdi ama tabii ki tek bir milletvekili ile çok etkili olamadık. Şimdi partimizin kurmay kadrosu, başkanlık divanı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde. İnşallah 28 Mayıs’ta da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi ile birlikte yeni dönemde Saadet Partisi iktidarın bir parçası olacak. Milli görüş anlayışının Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ve yeni dönemde iktidarda söz sahibi olmasına bu milletin, bu ülkenin ihtiyacı olduğunu düşünüyorum” dedi.

85 MİLYONUN İHTİYACI AYNI

Millet İttifakının kurulmasının ülkemiz ve milletimiz adına umut vaat eden bir durum olduğunu kaydeden Şengün, “Millet İttifakı olarak iktidara geldiğimizde hayırlı işlerde yer aldığımızda, üretimde, milli sanayide, yüksek teknolojide, tarımda, yaygın kalkınma, doğru yatırım, güçlü ekonomi, bilinçli eğitim politikası gibi maddi sonuçların alınacağını hepimiz bekliyoruz. Ama şu sürecin manevi sonuçlarını daha çok önemsiyorum. Farklı dünya görüşlerine sahip insanları milli menfaatler doğrultusunda bir araya getirdi. Kutuplaşma siyasetini adeta bloke etti. İstekler farklı olsa da ihtiyaçların aynı olduğu 85 milyonun ihtiyacının aynı olduğunu dile getirdik. Bu anlamda manevi sonuçlarının ülkemize ve milletimize kattıklarının çok büyük olduğuna inanıyorum. İktidar olduğumuzda maddi sonuçlarını da göreceğiz elbet ama şimdi bile bu manevi sonuçlara ulaşmak bile çok önemli. Çok güzel bir oluşum oldu. İnşallah Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesiyle de çok daha önemli işler başaracağız” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑