Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Saadet ile Hasan hayatlarını birleştirdi

Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor futbolcularından Hasan Er, Saadet Cesur ile hayatını birleştirdi.

26 Haziran 2014 Saat: 18:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.642 kez okunmuştur

Saadet ile Hasan hayatlarını birleştirdi
Saadet ile Hasan hayatlarını birleştirdi
Kandıra Postanesi'nden emekli Yılmaz Er ve eşi Fikriye Er'in yakışıklı oğulları Hasan ile Havva-Cem Cesur çiftinin güzel kızları Saadet, görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi. Süper Amatör Play-Off Ligi’nin iddialı takımlarından Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor’da forma giyen Hasan, 7 yıldır beraber olduğu büyük aşkı Saadet ile hayatlarını birleştirdi.
GELENEĞİ BOZMADILAR Düğün töreninden bir gün önce Türk gelenek ve göreneklerine uygun olarak yapılan kına gecesi ile coşkulu dakikalar yaşayan Hasan ve Saadet, evlerinin önünde davul zurna eşliğinde doyasıya eğlendi. Er ve Cesur ailelerinin yakın ve dostlarının katıldığı kına gecesinde Kandıra'nın meşhur mancarlı pidesi mahalle halkı tarafından özenle hazırlanarak köy fırınında pişirildi ve davetlilere ikram edildi. Ayrıca gelin tarafından bereket için su testisi ve uğursuzluk için ayna kırıldı.
TAKI YAĞMURUNA TUTULDU Namazgah Tesisleri'nde gerçekleşen düğün töreni ise görülmeye değerdi. Her iki ailenin dost ve akrabalarının katıldığı törende genç çift tebrik ve takı yağmuruna tutuldu. Mutlulukları gözlerinden okunan Saadet ve Hasan çifti, ilk danslarını davetlilerin alkışları arasında yaptı. Gece boyunca eğlenen çifti dost ve akrabaları da yalnız bırakmadı. Birbirlerine çok yakışan Saadet ve Hasan'ı biz de kutluyor, mutluluklarının ömür boyu sürmesini diliyoruz.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑