Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Romanlar Derneği’nden Havuç’a ziyaret

Kandıra Romanlar Derneği geçtiğimiz günlerde Kandıra Turizm Derneği 2.Başkanı ve Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tolga Havuç’u makamında ziyaret etti.

11 Kasım 2013 Saat: 19:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.095 kez okunmuştur

Romanlar Derneği’nden Havuç’a ziyaret
Romanlar Derneği’nden Havuç’a ziyaret
Son zamanlarda Kandıra ve il siyasetinde adı sıkça anılan ve gelecekte aktif siyasete başlaması beklenen Tolga Havuç’a her geçen gün ilgi daha çok artıyor. Önceki gün Kandıra Romanlar Derneği, Tolga Havuç’u makamında ziyaret etti. Kandıralı romanlardan ve birçok sivil toplum kuruluşundan destek alan Tolga Havuç’u Kandıra siyasetinde görmek istediklerini belirten romanlar, gerekirse parti büyükleriyle görüşebileceklerini söyledi.
PROJE BİZİM İŞİMİZ Romanların en önemli sorunu istihdam ve yaşam kalitesi olduğu belirten ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun bu iki konuyla ilgili çok önemli çalışmalar yaptığını, roman vatandaşları çok sevdiğini söyleyen Tolga Havuç, “Büyüklerimiz görev verirse seve seve yaparız. Zaten projeler bizim işimiz, bizim siyaset ve hizmet anlayışımız hizmet yarışından geçer. Ben Kandıra için birileri gibi boş vaatler veremem, yapmadığım anlamadığım alanla ilgili konuşmam” dedi BÜYÜKLER YOLUMUZU AÇARSA… Daha sonra Romanların sorunlarını dinleyen Tolga Havuç; “Sizlerin sorunu benim sorunumdur. Başbakanımız da bu anlamda roman kardeşlerimizi çok seviyor ve destekliyor. Biz gençler olarak bu yolda siz aziz kardeşlerimize destek olmak boynumuzun borcudur. Büyüklerimiz yolumuzu açarsa Kandıra için çalışmalarımı başlatırım. Siyasette biz gençlere yer vermek, ustalığın şiarındandır” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑