Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Recep Şenol ve ilçe yöneticileri istifalarını sundu

CHP Kandıra İlçe Başkanı Recep Şenol ve ilçe yöneticileri istifalarını sundu. Bu sırada açıklama yapan Şenol, istifa kararında arkalarında durmayan ilçe başkanlarının da etkili olduğunu söyledi

15 Ocak 2016 Saat: 00:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.936 kez okunmuştur

Recep Şenol ve ilçe yöneticileri istifalarını sundu
Recep Şenol ve ilçe yöneticileri istifalarını sundu

CHP’de il kongresinin ardından patlak veren Kandıra krizi çözülemedi ve istifa ile sonuçlandı. Kandıra İlçe Başkanı Recep Şenol, ilçe yöneticileri Esen Çelebi, İsmet Tezcan ve Mehmet Erim ile birlikte Ankara’da olan İl Başkanı Cengiz Sarıbay’a vekalet eden Metin Düzgün’e istifaları teslim etti. İstifaların teslim ettikleri sırada açıklama yapan Recep Şenol, bu kararı almalarının sebeplerinden birinin de kendilerinin arkalarında durmayan ilçe başkanları ve süreçte sergiledikleri tutum olduğunu söyledi.


PARTİLİ OLARAK ÇALIŞACAĞIZ
Yalnızca görevlerinden istifa ettiklerini hatırlatan Recep Şenol, bundan sonraki süreçte bir partili olarak çalışacaklarını söyledi. Şenol, “İstifa dilekçelerimizi getirdik. Ama yalnızca partideki görevimizden istifa ediyoruz. Bundan sonra bir partili olarak sahada çalışmaya devam edeceğiz. Bu istifa bir Recep Şenol meselesi değildir. Kandıra’dan kimsenin temsil edilmemesine yönelik tepki olarak bizler görevimizi bırakıyoruz” dedi.


İLÇE BAŞKANLARININ TUTUMLARI
İstifasını sunduğu sırada isim vermeden bazı ilçe başkanlarını da eleştiren Şenol, “Biz ömrümüzün en sıkıntılı süreçlerini yaşadık. Zor bir karar alıyoruz. Bu kararı almamızın en büyük etkenlerinden biri de, bu zorlu süreçte bazı ilçe başkanlarının gösterdiği tutumdur. Ben diğer ilçe başkanlarıyla aynı durumda olsam, il başkanına beni de kurultay delegesi yapmayın derdim. Bu noktada bir destek göremedik” ifadelerini kullandı.


ART NİYET YOK
İl başkanvekili Metin Düzgün ise il yönetimi olarak Kandıra’ya karşı art niyet beslemediklerinin altını çizdi. Düzgün, “İlçe başkanımız ve yönetiminin istifasını üzüntüyle karşılıyoruz. Kocaeli 12 ilçe olduktan sonra böyle sıkıntılar yaşanmaya başladı. Geçtiğimiz dönemlerde de kurultay delegesinin bulunmadığı ilçelerimiz vardı. Bu noktada il başkanımızın ve il yönetimimizin Kandıra’ya karşı bir art niyeti yok” ifadelerini kullandı.


45 GÜN İÇERİSİNDE
Kandıra’da bundan sonra oluşacak durumla ilgili de bilgi veren Metin Düzgün, “Kandıra ilçe yönetiminin istifasını Salı akşamı yönetim kurulu toplantısında bunu değerlendireceğiz. Genel merkeze de danışarak 45 gün içerisinde oradaki boşluğu da dolduracağız. CHP’de kişiler gelip geçicidir. Bu döneme kadar da mevcut ilçe başkanımız örgütün başında olacak. Uygun olan zamanda gerekli atama yapılacaktır” açıklamasında bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑