Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Recep Şenol'dan teşekkür yemeyi

Kandıra'da belediyeyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan CHP, siyasete yeni katılan ve il genel meclis üyesi seçilen Recep Şenol CHP'nin tek tesellisi oldu.

11 Mayıs 2009 Saat: 20:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.615 kez okunmuştur

Recep Şenol'dan teşekkür yemeyi
Recep Şenol'dan teşekkür yemeyi

Kandıra’da belediyeyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan CHP, siyasete yeni katılan ve il genel meclis üyesi seçilen Recep Şenol CHP’nin tek tesellisi oldu.

 

Kandıra CHP birinci sıra il genel meclis üyesi olan Recep Şenol Kandıra CHP ilçe örgütüne Kandıra Mavi Köşe Lezzet Lokantasında bir yemek verdi. Kandıra’da belediyeyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan CHP, siyasete yeni katılan ve il genel meclis üyesi seçilen recep Şenol CHP’nin tek tesellisi oldu.

 

Şenol’dan moral yemeyi.

Ev sahipliğini Kandıra il genel meclis üyesi Recep Şenol’un yaptığı yemekte Kandıra ilçe örgütü bir araya gelerek seçim yorgunluğunu attı. Seçim sonrası bir araya gelen CHP ilçe örgütü Kandıra Mavi Köşe Lezzet Lokantasında verdiği yemekte hüzün  ve neşe birbirine karıştı. Kandıra belediyesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan CHP tek tesellisi il genel meçlisi seçilen Recep Şenol oldu.

 

Şenol’dan teşekkür konuşması

Kandıra Akınkoç Fabrikasından bu yıl emekli olmasıyla kendini siyasetin içinde buluverdiğini dile getiren Şenol, Kandıra CHP ilçe örgütü ile gece gündüz seçim çalışmalarını yürüttük. Halkın teveccühü ile il meclis üyeliğine seçildik bundan dolayı tüm seçmene teşekkür ederim dedi. Şenol sözlerine şöyle devam etti “ Bizleri  oyları ile bu göreve getiren Kandıralı hemşerilerime en güzel hizmeti sunacağım. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın.” dedi. Şenol;  “Bu davetimi kırmayıp yemeğe katılan tüm dostlarıma teşekkür ederim.” dedi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑