Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Ramazan Arslan, köylerde 3. tura başladı

Saadet Partisi Kandıra Belediye Başkan adayı Ramazan Arslan köy ziyaretlerinde ikinci turunu da tamamlayarak üçüncü tur ziyaretlerine başladı.

12 Mart 2014 Saat: 17:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.572 kez okunmuştur

Ramazan Arslan, köylerde 3. tura başladı
Ramazan Arslan, köylerde 3. tura başladı

Yerel seçimlere sayılı günler kala ziyaretlerine tüm hızıyla devam eden belediye başkan adayı Ramazan Arslan, köy ziyaretlerinde 3. tura başladı. Geçtiğimiz akşam Bağırganlı köy halkı ile bir araya gelen Arslan’ı coşkulu bir kalabalık karşıladı. Bağırganlı camiinde kılınan yatsı namazının ardından köy kahvesinde, halk ile bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi.
ONLAR RİSK ALAMAZ, BEN ALIRIM Kandıra Saadet Partisi İlçe Başkanı Hakan Erol’un başkan adayı ve meclis üyelerini tanıtmasının ardından söz alan Ramazan Arslan, “Özellikle belirtmeliyim ki milli görüşün gerçek adresi Saadet Partisi’dir. Biz sıradan bir belediyecilik yapmayacağız. Kandıra’da dört partiden belediye başkan adayımız var. Bu arkadaşlarımızın hepsi memurluktan gelme, ben ise işletmeciyim. Onlar risk alamaz, ben alırım. Diğer adaylarımız kazanırsa makam odası gene aynı yerde kalacak, biz seçilirsek makam odası aşağı alınacak ve herkesle direk temas sağlanacak. 48 yaşındayım, dün buradaydım, bugün buradayım ve yarın da burada olacağım. Kandıra’nın yerli adayıyım. Değişik partilere sempatiniz olabilir. Ama bu seçimde gönlünüzde yatan aslan Ramazan Arslan olsun. Saadet kazanınca Kandıra kazanacak” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑