Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Plaj ragbisinde Kandıra damgası

Türkiye Ragbi Federasyonu'nun 2023 faaliyet programında yer alan 5'li Plaj Ragbi Kadın-Erkek Türkiye Şampiyonası ilimizde yapıldı. Cebeci sahilinde yapılan turnuvada birinciliği kadınlarda ve erkeklerde Kandıra kazandı.

22 Ağustos 2023 Saat: 22:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 718 kez okunmuştur

Plaj ragbisinde Kandıra damgası
Plaj ragbisinde Kandıra damgası

Kandıra Cebeci plajında, Cumhuriyet'in 100. yılına özel düzenlenen organizasyona Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği yaptı. Farklı illerden 12 erkek ve 9 kadın takımın mücadele ettiği şampiyonada 250'ye yakın sporcu katıldı. Turnuvada kadınlar ve erkeklerde ilk sırayı Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü aldı. Ragbide milli takıma da bir çok sporcu veren Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Kulübü, müthiş bir başarıya imza attı.

CEBECİ SAHİLLERİ ŞENLENDİ
Kandıra Cebeci sahilinde düzenlenen turnuva üç gün sürdü. Yazlıkçıların çok büyük ilgi gösterdiği turnuvayı Ragbi Federasyonu As Başkanı Oğuzhan Danışmaz, Kandıra Belediye Başkanvekili İsmail Akalın da izledi. Turnuvada kadınlar kategorisinde Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü birinci, Hacettepe Spor Kulübü ikinci, Konya Spor Kulübü üçüncü olurken, erkekler kategorisinde Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü birinciliği, Hacettepe Spor Kulübü ikinciliği, Kadıköy Spor Kulübü üçüncülüğü elde etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑