Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Özinal’dan Kandıralı muhtarlara ziyaret

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ramazan Özinal, önceki gün Kandıra’ya gelerek Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz’i ve derneğe üye muhtarları ziyaret etti.

3 Eylül 2014 Saat: 11:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.054 kez okunmuştur

Özinal’dan Kandıralı muhtarlara ziyaret
Özinal’dan Kandıralı muhtarlara ziyaret
Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ramazan Özinal, Teşkilat Başkanı Ömer Kılıç, başkan yardımcısı Aydın Dursun ve bölge sorumlusu Hıdır Koluman ile birlikte önceki gün Kandıra’ya gelerek Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi’ni ziyaret etti. Muhtarların çalışmalarını yerinde inceleyen ve istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Özinal, Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz ile karşılıklı istişarelerde bulundu.
BÖLÜCÜLERE İZİN VERMEYİN Yaptığı açıklamasında muhtarların temel ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılanması gerektiğini söyleyen Özinal, “Bizler tamamen gönüllülük esaslarına uygun bir şekilde her gittiğimiz yerde bağ-kurumuzu, elektriğimizi, internetimizi, kırtasiye malzemelerimizi, yeşil pasaportumuzu ve tabanca harcımızı devlet karşılamalı temennisinde bulunuyoruz. Muhtarlarımızla istişare ediyoruz. Kafalarını kimsenin karıştırmasına izin vermemeleri gerektiğini söylüyoruz. Çünkü bizim her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içinde olmaya ihtiyacımız var. Bölücülere rağbet etmeyin” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑