Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Özder ve Köken’den sandık müşahitlerine plaket

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Goncalar ve Hatipler Mahallelerinde sandığa sahip çıkan müşahitlere plaket takdim etti.

4 Aralık 2015 Saat: 15:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.382 kez okunmuştur

Özder ve Köken’den sandık müşahitlerine plaket
Özder ve Köken’den sandık müşahitlerine plaket

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ile birlikte 1 Kasım erken seçimlerinde AK Parti’ye en büyük desteği veren mahalleler arasında bulunan Goncalar ve Hatipler mahallelerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Öncelikle hasta olan vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Özder ve Köken, ardından köy kahvelerinde vatandaşla bir araya geldi. Halkın istek ve sıkıntılarını dinleyerek tek tek not alan Özder ve Köken, sorunların çözümü için hemen gerekli birimlere talimat verdi.  Ardından 1 Kasım seçimlerinde sandıklara sahip çıkan müşahitlere vatandaşların huzurunda plaket takdim edildi.

MÜŞAHİTLERE PLAKET

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder yaptığı konuşmasında partilerine büyük emek veren sandık müşahitlerine teşekkür ederek, “1 Kasım seçim sürecinde canla başla çalışarak çok iyi bir performans sergileyen, yaptıkları fedakarca çalışmalarla bizleri gururlandıran sandık müşahitlerimizi bizlerde plaket vererek ödüllendirmek istedik. Sandıklara sahip çıkarak başarılı olmamız da önemli bir rol üstlenen müşahitlerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

HALK İSTİKRARI SEÇTİ

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ise 1 Kasım seçimlerinde vatandaşın yeniden istikrarı seçtiğini ifade ederek, “1 Kasım seçimlerinde halkımız istikrar istediğini bir kez daha göstermiştir. Partimizin 2023 hedeflerine emin adımlarla yürümesine destek veren halkımıza ve davası uğruna gece gündüz demeden çalışan ve emek veren herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi. Ardından Hatipler Mahallesi sandık müşahitleri Ersin Kardeş, Şahin Geçer, Ergün Acun ve Goncalar Mahallesi sandık müşahitleri Yakup Acun, Yusuf Acun ve Kemal Yurdusev’e plaket takdim edildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑