Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Özdağ: KOTO, 1940’dan kalma sistemle yönetiliyor

Kocaeli Ticaret Odası Başkan adayı Murat Özdağ, seçim çalışmalarına Kandıra’da devam etti. Özdağ, Kandıralı iş adamlarıyla bir araya geldiği toplantıda “Kocaeli Ticaret Odası, 1940 yılından kalma sistemle yönetiliyor” dedi.

17 Şubat 2013 Saat: 19:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.343 kez okunmuştur

Özdağ: KOTO, 1940’dan kalma sistemle yönetiliyor
Özdağ: KOTO, 1940’dan kalma sistemle yönetiliyor
Mayıs ayında yapılacak olan Kocaeli Ticaret Odası seçimlerinde başkan adaylığını açıklayan Murat Özdağ çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kandıra’da Ayyıldız Pide Salonu’nda kahvaltı programı düzenleyen Özdağ, başkan seçilmesi halinde yapacağı projeler hakkında oda üyelerine bilgi verdi. Düzenlenen kahvaltıya TÜMSİAD Medya ve İletişim Komisyonu Başkanı Hasan Kanca ve dernek üyesi Bünyamin Barış, MÜSİAD eski başkanı Zihni Yılmaz, Otogar Derneği Başkanı Halil Bağlam, Kandıra Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Gödek ve çok sayıda iş adamı katıldı.
PROJELERİNİ ANLATTI Kahvaltıda projelerini anlatan Özdağ, Kandıra’yı önemsediğini belirtti. Sözlerine kendini tanıtarak başlayan Özdağ, şöyle konuştu; “Kandıra’yı Kocaeli denildiğinde akla ilk gelen ilçe olması sebebiyle, İzmit’in özünü temsil ettiği için önemsiyoruz fakat olması gereken yerde değil. İleri götürmek için çalışmalarımız var. Biz Kocaeli Ticaret Odası’nda bu yola çıktık. Esnafı gezerken ‘Ticaret Odası ne işe yarar’ diye sorduğumuzda hep aynı cevabı aldık; ‘Belge vermeye para ödemeye.’ Biz bunun on adım önüne geçmeyi hedefliyoruz. Şu andaki sistem 1940’lardan kalma. Ticaret Odası’nın üyelerle beraber yönetilen bir oda olmasını istiyoruz. Bununla alakalı planlarımız, projelerimiz hazır.
3 AYDA BİR İLÇE GEZİLERİ Başkan seçilmemiz halinde sizlere en aktif hizmeti verip, odayı sizlerin istediği doğrultusunda beraberce yönetmeye gayret göstereceğiz. Esnafa daha yakın olabilmek adına ilçelerle ilgili program düzenledik. En az 3 ayda bir Kandıra’ya gelerek, üyelerimizin dertlerini, sıkıntılarını, fikirlerini dinleyeceğiz. Siyasi ve idarecilerle bir araya gelerek sıkıntılarınızı dile getirmenizi sağlayacağız. Kandıra’yı daha fazla ileri götürmek adına neler yapabileceğimizi bulacağız. Biz sizlerin hizmetkarıyız. Biz başkan olmak için değil hizmet etmek adına orda olacağız. Kandıra’nın merkeze uzak olmasından kaynaklanan problemi çözeceğiz. Uzaktan erişilebilen oda programıyla hiçbir işiniz için odaya gidip gelmek zorunda kalmayacaksınız.
ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK İşyeri açmak istediğinizde, belge almak ya da ödeme yapmak istediğinizde hepsini oturduğunuz yerden sisteme girerek yapabileceksiniz. Banka ödemelerini havale ile yapabileceksiniz. Belge alımları için sistemden başvurduğunuzda kurye ile teslim alacaksınız. Hemen hemen tüm işlerinizi bu programdan yapabileceksiniz. Odamızda sizler için özel uzmanlık ofisleri bulunacak. Buradaki arkadaşlarımız en az sizler kadar sektörünüzü takip ederek, mesleğinizin 5 yıl sonraki durumu hakkında bilgi verecekler. Yatırım yapacağınız zaman size en uygun olan yolu gösterecekler.
ALIŞVERİŞ FESTİVALİ Size her konuda maksimum fayda sağlayacaklar. Bu danışmanlık hizmeti için gelip saatlerce sıra beklemek gibi sıkıntılarınız olmayacak. Sisteme girerek veya telefonla randevu alarak danışmanlık hizmetinden yararlanabileceksiniz. Kandıra yoğurdunu, hindisini, bezini tanıtmak adına alışveriş festivali düzenleyeceğiz. Bu festivalle hem ilçenin ekonomisine katkı sağlamak hem de Kandıra’nın adını tüm dünyaya duyurmayı istiyoruz. Hedefimiz Kandıra’yı tüm Türkiye hatta dünyaya tanıtmak.” Kahvaltının ardından Özdağ ve ekibi Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ı makamında ziyaret etti. Kan’a projeleri hakkında bilgi veren Özdağ, başkan olması durumunda birlikte hareket etmeleri gerektiğini belirtti. Cengiz Kan, Özdağ ve ekibine seçim çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑