Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Özcan, yeniden aday olacak mı?

MHP Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan, gazetemizi ziyaret ederek belediyenin çalışma prensibini eleştirdi ve yaklaşan kongreler ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2 Ekim 2014 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.123 kez okunmuştur

Özcan, yeniden aday olacak mı?
Özcan, yeniden aday olacak mı?
MHP Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan, gazetemizi ziyaret ederek Kasım ayı içerisinde yapılacak kongre öncesi aday olup olmayacağı konusuna açıklık getirdi. İşi gereği İzmit’e taşınan Özcan, aday olmayacağının sinyalini verirken, partiden istifa edeceği söylentilerine de sert çıktı. Ayrıca, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in çalışmalarını da ciddi bir şekilde eleştirdi. DELİLLERLE İSPATLAYACAĞIZ Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in çalışmalarını yakından takip eden ve belediye meclisini kaçırmadan izleyen Özcan, artık belediyenin dizayn edilme sürecinin bittiğini ve bundan sonra yapılmayan her şeyi mecliste eleştireceklerini açıkladı. Belediye içerisinde bazı yanlışların da olduğunu savunan Özcan, zamanı geldiğinde bu yanlışları ortaya çıkaracaklarını ve bunu karalamak için değil delillerle ispatlayacaklarını ifade etti.
İCRAAT BEKLİYORUZ “Bizi %25.4 oy oranı ile ana muhalefet koltuğuna taşıyan 8 bin partilimizin sesi olcağız” diyen Özcan, “Başından beri doğruların yanında yanlışların karşısında olduğumuzu her fırsatta dile getirdik. 6 aylık zaman diliminde doğrular kadar yanlışlar da gördük. Bu zamana kadar hep kendi yapısını oluşturmakla uğraştı. Artık laf değil icraat bekliyoruz” diye konuştu. YATIRIMDA YAPMASI GEREKİRDİ Başkan Köken’in geçtiğimiz günlerde belediyenin 1 milyon borcunu ödediği konusunda yaptığı açıklamasını da eleştiren Özcan, “Kandıra Belediyesi’nin gelir gider bütçesi değişti. Aktarım payları arttı. Şu anki bütçeyle 1 milyon borç ödemesi hiçbir şeyi ifade etmez. Üzerine 1 milyonluk da yatırım yapması gerekirdi. Tabi bu borç nasıl ve kimlere ödendi, bunu da hesap cetveline bakıp inceleyeceğiz” ifadelerini kullandı. ADAY OLMAYABİLİR MHP il teşkilatının Kasım ayı içerisinde başlatacağı kongreler ile ilgili görüşlerini de aktaran Özcan, adaylığı konusunda teşkilatı ile birlikte istişareler yapacağını ve bu şekilde karar vereceğini dile getirdi. İşini İzmit’e taşıdığından dolayı aday olamama ihtimalinin olduğunu ifade eden Özcan, son kararı teşkilatın vereceğini sözlerine ekledi. ABDESTİMİZDEN ŞÜPHEMİZ YOK Teşkilatın kararlarına saygılı olduğunu dile getiren Özcan, “Teşkilatımızın birlik ve beraberliği çok önemli. Bayrağımızı kim daha fazla yukarıya taşıyabilirse onun aday olması lazım. Teşkilatımız bu konuda en doğru kararı verecektir. Karar ne olursa olsun sonsuz saygı duyarım ve teşkilatım bana ne görev verirse memnuniyetle yaparım” dedi. Ayrıca partiden istifa edeceği söylentilerine de sert çıkan Özcan, “MHP’den ancak parti fesholursa vazgeçerim. Abdestimizden şüphemiz yok. Davamızdan vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑