Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Özcan: Türkiye'nin bekası için İhsanoğlu

MHP Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan, CHP ve MHP'nin ortak kararıyla belirlenen çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için, "Türkiye'nin bekası için doğru insanın cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturması lazım. O da İhsanoğlu'dur" dedi.

26 Haziran 2014 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.118 kez okunmuştur

Özcan: Türkiye'nin bekası için İhsanoğlu
Özcan: Türkiye'nin bekası için İhsanoğlu
MHP Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan, CHP ve MHP'nin ortak kararıyla belirlenen çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İhsanoğlu'nun kişiliği ve geçmişinde yapmış olduğu başarılı çalışmaları nedeniyle doğru bir aday olduğunu ifade eden Özcan, yönetiminde güçlendirmeye giderek Kandıra'daki seçim kampanyasını başlatacaklarını ve çatı adayı için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. ZAMANLA KABUL GÖRÜLECEK CHP ve MHP tabanının İhsanoğlu ile ilgili eleştirilerinin zamanla kaybolacağına değinen Özcan, "İhsanoğlu'nun kişiliğine ve geçmişinde yapmış olduğu başarılı işlere bakmak lazım. Türkmen bir aile ve İslam Konferansı Örgütü'nün başkanlığını yapmış bir isim. Devlet adamı profiline baktığımızda tarafsız, Türk gelenek ve göreneklerine bağlı ve bunun yanı sıra hiçbir siyasi parti ile bağı yok. Geçmişe baktığımızda Ahmet Necdet Sezer ismi nasıl gelip kabul görülmüşse İhsanoğlu'nun da kabul görüleceğine inanıyoruz" diye konuştu.
İKİLİ YARIŞTA KAYBEDER Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kafa kafaya gideceğini ve kazanma şanslarının oldukça yüksek olduğunu söyleyen Özcan, "Rakamsal olarak baktığımızda en son genel seçimlerde MHP'nin yüzde 17, CHP'nin ise yüzde 27 oy oranı var. Yani yüzde 44 oy oranına sahibiz. Aradaki yüzde 6'lık kısım ise kapanmayacak bir açık değil. Daha önce AKP’ye oy veren kişilerden, dışarıda kalmış olan Saadet Partisi'nden veya Demokrat Parti'den gelen oylarla bu açık kapanır. O yüzden seçimlerin kafa kafaya gideceğini düşünüyoruz. Karşısına büyük bir ihtimalle Recep Tayip Erdoğan çıkacak ve ikisini kıyasladığımızda İhsanoğlu'nun bu yarışı götüreceği kanaatindeyiz” ifadelerini kullandı. İSLAMİYETİ KULLANIYORLAR AKP’nin Müslümanlığı ve İslamiyet’i kullandığını savunan Özcan, “AKP zihniyeti Müslümanlığı sürekli kullanıyor, İslamiyet’i tek yaşayan onlarmış gibi kendilerini diğer insanlardan üstün görüyorlar. Oysaki Türkiye'nin yüzde doksanı Müslüman ve hiçbir Müslüman birbirinden üstün değildir. Biz İhsanoğlu'nun AKP'nin oluşturduğu bu havayı bozacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu. YÖNETİM GÜÇLENECEK 30 Mart yerel seçimlerde yönetimde görev alan bazı isimler belediye meclis üyeliği için görevlerinden istifa etmişlerdi. Bu günlerde yönetimimizi güçlendirmek için çalışmalar yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde güçlü bir kadroyla seçim kampanyasını başlatacağız ve köy köy mahalle mahalle gezerek adayımızı tanıtacağız. İşimiz Erdoğan'ı anlatmak kadar kolay değil elbette fakat ortak adayın farklı bir hava oluşturacağına inanıyoruz. Türkiye'nin bekası için doğru insanın cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturması lazım. O da İhsanoğlu'dur. Biz İhsanoğlu’nun kişiliğini ve başarılarını Kandıra halkına anlatmak için gece gündüz çalışacağız" ifadelerini kullandı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑