Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Özcan: Kandıra’da seçim AKP ve MHP arasında geçer

MHP İlçe Başkanı Türkan Özcan, Kandıra'da seçimlerin MHP ve AKP arasında geçeceğini ifade ederek, “CHP’yi saf dışı bırakacağız” dedi.

19 Aralık 2013 Saat: 00:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.695 kez okunmuştur

Özcan: Kandıra’da seçim AKP ve MHP arasında geçer
Özcan: Kandıra’da seçim AKP ve MHP arasında geçer
MHP Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özcan, Kandıra’da bir bütünlük sağlamak istediklerini, bu yüzden belediye başkan adayını belirlerken ince eleyip sık dokuduklarını ifade etti. Mevcut belediyeye ve diğer parti adaylarına göndermeler yapan Özcan, CHP’yi saf dışı bırakacaklarını ve seçimlerin MHP ve AKP arasında geçeceğini vurguladı. HİZMET ETMEYE TALİBİZ Kandıra halkının içinden bir ismi aday olarak çıkaracaklarını belirten Özcan, “Bizim ilçede yapmak istediğimiz öteleştirmeden, senden bendensin ayrımı yapmadan, her partiden insanları birleştirerek, ilk önce manevi havayı Kandıra da oluşturmak ve herkesi sevgi ve saygı içerisinde bir araya getirmek. Halkın güvenini kazanarak Kandıra'ya hizmet etmeye ve ilçemizi yönetmeye talibiz” dedi. HALKIN İÇİNDEN ADAY İddialı bir aday ile seçim sürecine gireceklerinin altını çizen Özcan, “Kandıra’da parti üstü bir düşünce yaratmaya çalışıyoruz. Hangi partiden olursa olsun eğer Kandıralı ise, buranın çarşısında geziyor, ekmeğini yiyor ise, köylerinde ekip biçiyor ise bizim için birinci insandır. Kandıra’nın sorunlarını bilen, çamurunu çiğneyen bir adayla yolumuza çıkacağımız için kendimizi iddialı görüyoruz. Her ne kadar adayını açıklamadılar deseler bile biz diğer ilçeleri açıkladık. En iddialı başkan adaylarımızla il genelinde sahadayız. Kandıra adayımız için çalışmalarımız devam ediyor” dedi. YAKINDA AÇIKLANACAK Yakında adayını açıklayacaklarını belirten Özcan, “Kandıra'da bir birlik bütünlük kurarak hareket etmeye çalışıyoruz. Herkesin teveccühünü kazanacak bir aday üzerinde çalışıyoruz. O yüzden Kandıra’da ince eleyip sık dokuyoruz. Yakın zamanda hem adayımızı, hem de işinin ehli ve dürüst insanlardan oluşan meclis üyelerimizi belirleyerek halkımıza açıklayacağız” dedi.
KANDIRA’YA TALİBİZ Özcan, “Biz parti ayrımı, insan ayrımı yapmadan herkesi kucaklayan, dışarıda bir siyaset değil herkesi içine alan, herkesi birinci sınıf insan gören bir siyaset anlayışı ile hareket ediyoruz. Mevcut başkanın yaptığı gibi ‘sen bendensin, sen bizden değilsin’ ayrımını yapmayacağız. Bu davranışın halka da yöneticilere de zararı olur. Biz inançlı bir şekilde Kandıra Belediyesi'ne talibiz ve alacağımıza inanıyoruz. Çünkü yönümüz belli. Güçlü bir şekilde, sağlam bir ekiple Kandıra Belediyesi'ni alacağız” dedi. KANDIRA’YI YÖNETEMEDİLER Mevcut belediyeyi eleştiren Özcan, üçlü olsun güçlü olsun mantığının Kandıra’da işe yaramadığını ifade ederek “12 senelik Ak Parti hükümeti, 8 yıllık Büyükşehir belediyesi ile 5 yıldır Kandıra’yı yönetemediler. Büyükşehir’in hizmetleri dışında Kandıra Belediyesi’nin 5 yılda altına imzasını attığı hiçbir hizmet yok. Sadece Büyükşehir ile birlikte Cumhuriyet Caddesi’nde yol genişletme çalışması, kışla köprüsü ve düğün salonunun yanındaki açık otoparkı yaptı. Belediyenin 5 yılda bu kadar hizmet yapması başarısızlığının belgesidir. AK PARTİ’YE ŞANS VERMİYORUM Önemli olan Kandıra’nın vizyonunu değiştirmek. Kandıra’nın kabuğunu kırmaya ihtiyacı var. O yüzden 5 yılda ortada yapılmış hiçbir hizmet yoksa bu parti bitmiş demektir. Ayağımıza gelen 4 yıllık üniversiteye bile sahip çıkamadılar. Bu saatten sonra halka vaat vermeleri hiçbir şey ifade etmiyor. O yüzden Ak Parti'ye bile şans vermiyorum çünkü halk artık onlara inanmıyor” diye konuştu. ATANAN ADAYLARIN ŞANSI YOK Kandıra dışından atanan adayların başarılı olamayacağını kendilerinden örnek göstererek açıklayan Özcan, “2004’de Kandıralı olan Fahri Şen adayımızla 1980 civarında oy almıştık. Yani yaklaşık bin oyla seçimi kaybetmiştik. 2009’da ise ilden atadığımız İsmail Yaşa başkan adayımızdı ve oylarımızda ciddi bir düşüş yaşandı. İsmail bey kişilik olarak çok doğru bir insandı ama şu bir gerçek ki son 6 ay kala dışarıdan ihraç edilen adayların Kandıra’da seçim kazanma şansı yok. AKP VE CHP KAZANAMAZ Kandıra merkezde herkes birbirini tanır ve kimse yabancının idareci olmasını istemez. Kendisi siyasette çok başarılı bir isim bile olsa Kandıralı o isime oy vermez. Biz 2009 seçimlerinde bu durumu yaşadık. Buna güvenerek Ak Parti’nin ve CHP’nin Kandıra’da kazanamayacağını belirtiyoruz. Hangi partiden olursa olsun Kandıra ihraç edilen belediye başkan adayını kabul etmez” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑