Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Özcan: İstifa etmeyeceğiz

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün istifa çağrılarına yanıt veren Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan, “İl kongresinde üst kurul delegesi yapılmayarak yok sayıldığımızda istifa etmediğimiz gibi bugün de istifa etmeyeceğiz” di

5 Ocak 2016 Saat: 15:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.605 kez okunmuştur

Özcan: İstifa etmeyeceğiz
Özcan: İstifa etmeyeceğiz

Kurultay için imza veren ilçe başkanlarını istifaya çağıran MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan’ın cevabı gecikmedi. İlçe başkanları arasında kurultay için ilk ıslak imzayı vererek değişimden yana tavrını ortaya koyan Özcan, kararının eleştirilmesinden rahatsızlık duyduğunu belirtti. Özcan, “Sayın il başkanımız Aydın Ünlü, il kongresinde üst kurul delegesi olarak Kandıra ilçe teşkilatını hiçe saydığında istifa etmediğimiz gibi bugün de istifa etmeyeceğiz” diye konuştu.

KARARIMIZA SAYGI DUYMALI

Kandıra İlçe Teşkilatı’nın tamamının ortak kararı ile kurultay için imza verdiğini kaydeden Özcan, “Biz il başkanımızın düşüncesine nasıl saygı duyuyorsak o da Kandıra teşkilatının düşüncesine saygı duymalıdır. İl kongresinde üst kurul delegesi olarak bizi yok saydığında istifa etmediğimiz gibi bugün aldığımız karardan dolayı da istifa etmeyeceğiz. Genel merkezimiz görevden alırsa kendi takdirleridir. Sonuna kadar saygı duyarız. Bu konuda sıkıntımız yok. Biz koltuk sevdalısı değiliz. Tek gayemiz partimizin daha güçlü ve daha dinamik olmasıdır” ifadelerini kullandı.  

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Murat Gözüdok 05.01.2016 22:32
Baskan su ana kadar olan durusunu sergilemis helal olsun
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑