Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Özcan: Halkın istediği aday, halkın istediği meclis üyeleri

MHP Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan, Kandıra Belediye aday adayı olacak isimleri sır gibi saklarken, adayı halkın belirleyeceğini açıkladı.

23 Temmuz 2013 Saat: 06:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.856 kez okunmuştur

Özcan: Halkın istediği aday, halkın istediği meclis üyeleri
Özcan: Halkın istediği aday, halkın istediği meclis üyeleri
MHP Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan ile seçim sürecine girdiğimiz şu günlerde parti binasında bir söyleşi gerçekleştirdik. Özcan, yönetimi ve çalışmaları ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kandıra ve köylerine ziyaretlerini sürdürerek, belirledikleri isimler arasında kamuoyu yoklaması yapan Özcan, belediye başkan adayı gibi meclis üyelerini de halkın seçeceğini ifade etti.
"BAŞKAN BU SEÇİN" MANTIĞI Siyasetin Kandıra’da çok çabuk değişebilen, yönleri çok farklı noktalara giden bir havası olduğunu belirten Özcan, “Bilindiği gibi siyaset Kandıra’da çok çabuk değişebiliyor. Bu sebepten şu anda aday adaylarını açıklamak için çok erken. Biz ilk başta halka ineceğiz. Diğer partiler gibi tepeden millete dayattığımız ‘başkan bu seçin’ mantığı bizde yok. Biz halkın istediği başkanı aday çıkartacağız. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor” dedi. KÖTÜ REKLAM YAPILIYOR Mevcut Kandıra Belediyesi’ndeki sorunlara da değinen Özcan, “Mevcut belediye başkanı ile meclis üyeleri arasında ciddi bir anlaşmazlık, görüş ayrılığı var. Bilindiği gibi mevcut belediye başkanı olaylara bir çerçeveden bakarken, meclis üyeleri de ayrı bir çerçeveden bakıyor. Burada hem belediye başkanının çalışmaları sıkıntıya giriyor, hem de meclis üyelerinin kararları başkanı sıkıntıya sokuyor. Tüm bu sorunlar Kandıra gibi güzel bir ilçemize kötü bir reklam, kötü bir imaj ve farklı bir algı olarak geri dönüyor. Bu duruma düşmemek için tek hedefimiz halkın istediği belediye başkanı ve halkın istediği meclis üyelerini uyumlu bir şekilde oluşturmak” dedi
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑