Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Orhan Cami 4 Mayısta nihayet açılıyor

Kandıra Orhan Camii İlçemizin en eski camilerinden birisi. Sultan Orhan Camii adıyla tarihten kalan cami 29.10.2010 tarihinde İstanbul Vakıflar 2. bölge müdürlüğü tarafından restorasyon çalışmaları başlatıldı.

1 Mayıs 2012 Saat: 19:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.209 kez okunmuştur

Orhan Cami 4 Mayısta nihayet açılıyor
Orhan Cami 4 Mayısta nihayet açılıyor
Sultan Orhan Camii mülkiyet sahibi İstanbul Vakıflar 2. bölge müdürlüğü tarafından ihale edilerek 2010 yılı içerisinde Hak İş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından Kandıra Orhan Camii Rölöve, Restütisyon, Restorasyon, Çevre düzenleme ve Elektrik Projelerinin yapımına 29.10.2010 tarihinde başlandı. Hak İş İnşaat tarafından yapımına başlanan Orhan Camii restorasyonun 09.10.2011 yılında tamamlanması planlanıyordu. Maalesef teslim tarihinin tam üzerinden 7 ay geçti. Nihayet Orhan Camii yeniden cemaatine geçte olsa 4 mayısta kavuşuyor.
Orhan Camii 2010 yılında tadilata girmesiyle camii imamı Hamdi Cici Şefik Camiine Müezzini Ahmet Çelik ise Yeşil Camiye geçici görevlendirilmişti. Orhan Camiinin 4 mayısta açılmasıyla İmam Cici ve Müezzin Çelik Camilerine dönmek için gün sayıyor. Restorasyon çalışmalarının 1 yıl da tamamlanmasını vadeden Hak İş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yaklaşık 7 ay gecikmeli olarak Kandıra İlçe Müftülüğüne teslim etti. Kandıra İlçe Müftülüğü cami açılışını 4 mayıs Cuma günü saat 11.30’da bir törenle halkın hizmetine açacağı öğrenildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑