Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Ömer ağabeyimiz son yolculuğuna uğurlandı

Kocaeli'nin sembol isimlerinden "Ömer Ağabeyi" son yolculuğuna uğurlandı. Yüzlerce Kocaeli ve Kandıra'lı çok sevdikleri ağabeylerine veda etti.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.404 kez okunmuştur

Ömer ağabeyimiz son yolculuğuna uğurlandı
Ömer ağabeyimiz son yolculuğuna uğurlandı

Kocaeli’nin sembol isimlerinden “Ömer Ağabeyi” son yolculuğuna uğurlandı. Yüzlerce Kocaeli ve Kandıra’lı çok sevdikleri ağabeylerine veda etti.

 

Kocaeli’nin sembol isimlerinden Avukat Ömer Türkçakal (66), 20 gündür tedavi gördüğü KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kalp ve solunum yetmezliği nedeniyle önceki gün yaşamını yitirdi. Kocaeli ve Kandıralıların “Ömer Ağabeyi” Ömer Türkçakal, düzenlenen törenlerin ardından gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

Türkçakal için ilk olarak sabah saat 10.00’da ikamet ettiği Yahya Kaptan Mahallesi Kumlu 3 Sitesi’nde bir tören düzenlendi. “Ömer Ağabey” daha sonra Fevziye Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi. Geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Türkçakal’ın cenazesi; kent siyasetini, iş dünyasını ve STK temsilcilerini bir araya getirdi.

 

İçimizden biriydi

Kocaeli Kandıralılar derneği etkinliklerinde yer alan Kandıralıları gönülden seven, destekleyen ve kendisini Kandıralı gibi gören “Ömer ağabeyimiz”, 20 gün önce tedavi gördüğü KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti. Kandıra İlçemize hizmet veren büyüklerimizle hep birlikte son çekilmiş olan fotografta tüm Kandıralıların içinde yer alarak ben de Kandıralıyım demişti.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑