Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Olimpiyat Yıldızları Kefken’de

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Jimnastik Kulübü her yıl geleneksel olarak yapılan bahar şenliği programını bu yıl Kandıra sahillerinde düzenledi. Renkli görüntülere sahne olan gösteriler ilgiyle izlendi.

2 Mayıs 2013 Saat: 20:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.799 kez okunmuştur

Olimpiyat Yıldızları Kefken’de
Olimpiyat Yıldızları Kefken’de


Yaklaşık 400 kişilik bir kafileyle Kefken Beyoğlu Belediyesi Gençlik Kampı’na çıkarma yapan jimnastikçilere, İstanbul siyasetinin önemli isimlerinden Yılmaz Bayramoğlu’da eşlik etti. Velilerin de katıldığı bahar şenliklerinde olimpiyat yıldızları doyasıya eğlenerek tatilin tadını çıkardılar.
SEVDAMIZ MİLLET Konu ile alakalı açıklama yapan kulübün kurucusu ve başkanı Tolga Havuç; “Kocaeli'nde iki adet spor kulübü var. Birincisi Olimpiyat Yıldızları, ikincisi ise diğerleri. Çünkü biz 2,5 yaşındaki sporcumuza da aynı şeyi anlatıyoruz. Ülkemizin liderlerine de hiç bir siyasi ve ideolojik ayrım gözetmeksizin sporu ve olması gerekenleri anlatıyoruz. Çünkü bizim sevdamız millet. Biz spor kulüplerine her zaman olduğu gibi desteğini veren ve ulaşım konusunda yardımcı olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a Olimpiyat Yıldızları olarak teşekkür ederiz.
DEMİRCAN’A TEŞEKKÜR Bize tesisini açan ve Kefken’e hizmet eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a ve Beyoğlu Belediyesi’ne bu sahillerin yetiştirdiği bir genç olarak teşekkürlerimi sunuyorum, ayrıca tüm sporcularıma, velilerime, idari kadrolarıma, ve yanımızda olan tüm siyasi ve bürokratlarımıza aziz milletim önünde teşekkür ediyorum ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑