Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Olcay Çelik’ten iftar

Kocaeli Demokrat Parti İl ve Kandıra İlçe yöneticilerine Kandıra Belediye eski başkan adayı Olcay Çelik iftar yemeği verdi.

17 Ağustos 2012 Saat: 19:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.155 kez okunmuştur

Olcay Çelik’ten iftar
Olcay Çelik’ten iftar

Kandıra Bereket Lokantasında Demokrat Parti eski İlçe başkanı Kandıra Belediye Eski Başkan adayı Olcay Çelik, yol arkadaşlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Politikanın konuşulmadığı iftar yemeğinde bol bol sohbet edilerek hasret giderildi. Olcay Çelik’in vermiş olduğu iftara İl Başkanı Levent Yağız, İl başkan yardımcısı Muhammed Kandemir, MKK Üyesi Ahmet Aydın, İl yönetim kurulu üyesi Muhammed Ertürk, Kandıra DP İlçe Başkanı Ender Altınay, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili eşerliyle birlikte katıldı.
Olcay Çelik yemek öncesi yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Çelik,” şu mübarek ramazan ayında bir araya gelerek huzur içerisinde oruçlarımızı açmak bile yüce Allah’ımızın bizlere bir lütfu. Bu birlik ve beraberliğimizin ömür boyu sürmesini niyaz ediyorum. Hepinize gönülden teşekkür eder. Nice ramazan ayları birlik ve beraberlik içinde olmayı yüce Allah’tan temenni ediyorum.” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑