Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Olcay Çelik'e tam destek

DP İl Başkanı Ercüment Şahin, Kandıra Belediye Başkan adayları Olcay Çelik'e olan güvenlerini, "Kandıra Belediyesine artık bizimdir gözü ile bakıyoruz" söz...

11 Mayıs 2009 Saat: 21:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.655 kez okunmuştur

Olcay Çelik'e tam destek
Olcay Çelik'e tam destek

DP İl Başkanı Ercüment Şahin, Kandıra Belediye Başkan adayları Olcay Çelik’e olan güvenlerini, “Kandıra Belediyesine artık bizimdir gözü ile bakıyoruz” sözleri ile dile getirdi.  

 

DP Kandıra Belediye Başkan adayı Olcay Çelik çok önemli bir konuğu ağırladı. AKP’ye çalışacağı iddia edelien eski sağlık bakanı Kazım Dinç, “ Benim çalışacağım tek parti DP’dir” açıklamasının ardından İl Başkanı Ercüment Şahin’de önceki akşam Kandıra’daki seçim bürosunu ziyaret etti. Ercüment Şahin katılması ile Kandıra İlçe Başkanı Levent Yağız, Kandıra Belediye Başkan adayı Olcay Çelik’in yanı sıra çok sayı da partili ve yönetim kurulu tarafından ağırlandı. Belediye’yi alacağız

Ziyarette bir konuşma yapan Ercüment Şahin, “Kandıra Belediye Başkanı adayımıza desteğimiz ve güvenimiz tamdır. Olcay Çelik, dürüst, güvenilir, çalışkan ve verdiği sözlere sadık azimli ve her zaman halkın yanında halkla iç içe olan bir adayımızdır. Biz adayımıza güveniyoruz ve diyorum ki Olcay Çelik’e Kandıra Belediyesi artık bizimdir” dedi.

Şahin’in ardından söz alan Çelik şöyle konuştu: “Başkanımıza bu desteği için teşekkür ederim. Bu halk ve desteği arkamızda oldukça başaramayacağımız bir şey yoktur. Halkımızın desteği ve gücü ile Kandıra Belediyesi’ni alacağımıza inanıyorum.”



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑