Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Öğretmenlere Kandıra Cebeci’de tatil imkanı

Ramazanın geride kalması, seçimin atlatılması, öğrencilerden sonra öğretmenler için de tatilin başlamasıyla birlikte, artık herkes tatil planlarını daha detaylı biçimde yapmaya başladı.

27 Haziran 2018 Saat: 20:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.133 kez okunmuştur

Öğretmenlere Kandıra Cebeci’de tatil imkanı
Öğretmenlere Kandıra Cebeci’de tatil imkanı

Kandıra’nın turistik sayfiye yeri Cebeci de bu yaz tatilcileri bekliyor. Öğretmenler, eğitim camiası için Cebeci’nin bir farklılığı var. Zira burada Kandıra Öğretmenevi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Cebeci Öğretmenevi ve Akşam sanat Okulu Şubesi bulunuyor. Cebeci mesire alanında bulunan, 4 yıldan bu yana hizmette olan mekan 3 bungalov, 3 apart otel ve 400 metrekare arazi üzerinde bulunan 20 çadırlık alanı ile eğitim camiasına keyii bir yaz tatili vaat ediyor.

1 EKİM’E KADAR HİZMETTE

15 Mayıs’ta sezonu açan ve 1 Ekim tarihlerine kadar faaliyetini sürdürecek Kandıra Öğretmenevi'ne bağlı Cebeci Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Şubesi, Milli Eğitim personeli olmak üzere halka da açık olarak hizmet verecek.  Toplam 1000 dönüm alan üzerinde Cebeci sahili mesire alanı üzerindeki yazlık alanda hizmet veren dinlenme tesisinde tuvalet, banyo, soyunma odalarının da içinde bulunduğu yazlık alandaki 1+1 müstakil apartlar günlüğü sivillere 240, Milli Eğitim personeline 200 TL’den kiralanıyor. Apartlar, 5 kişinin konaklayabileceği biçimde düzenlendi. Banyo ve tuvaletin yanında, apartta 2 de klima bulunuyor.

Öğretmenlere Kandıra Cebeci’de tatil imkanı ile ilgili görsel sonucu

4 YILDIR HİZMET VERİYOR

Cebeci’deki bu yazlık mekanda bulunan 3 adet bungalov evin her biri de günlük olarak sivillere 120 TL, Milli Eğitim personeline ise 100 TL’den kiralanabiliyor. Bungalov evler 3 kişilik olup, tuvalet banyo ve soyunma odaları ortak alanda kullanılabiliyor. Toplam 400 metrekarelik 20 çadırlık alan da sivillere günlük 40 TL, eğitim camiasına 30 TL’den kiralanıyor. 50 kişinin aynı alanda hizmet verdiği kafeterya, internet, duş, lokanta hizmetleri de bulunuyor. Sezon açılışıyla birlikte yeni düzenlemeyi Öğretmenevlerinden sorumlu Milli Eğitim şube Müdürü Haşmet Batır, Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, Kandıra Öğretmenevi Müdürü Zafer Azaklı yerinde inceledi ve yetkililer, herkesi bu tesisten yararlanmaya davet ettiler.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑