Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Öğretmenevi Balık Lokantası açıldı

Kandıra Öğretmenevi bünyesine yeni bir hizmet alanı ekleyerek ilçede bir ilke imza attı ve teras katını Balık Lokantası olarak hizmete açtı.

22 Ekim 2014 Saat: 12:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.871 kez okunmuştur

Öğretmenevi Balık Lokantası açıldı
Öğretmenevi Balık Lokantası açıldı
Kandıra Öğretmenevi, bu yaz Cebeci’de açmış oldukları şubelerinin ardından bir yeniliğe daha imza attı. Geçtiğimiz yıllarda spor salonu olarak kullanılan ve dönemin belediye başkanı Cengiz Kan ile yaşadıkları sıkıntılardan dolayı spor salonu kapatılan Öğretmenevi’nde, boş kalan teras katı tadilat yapılarak değerlendirildi. Yeni bir görünüme kavuşturarak bu alanı değerlendiren Kurum Müdürü Sinan Meral, Kandıra’da olmayan Balık Lokantası’nı Öğretmenevi bünyesine kazandırarak ilçedeki tek balık lokantasını hizmete açtı.
50 KİŞİLİK MEKAN Doğa manzaralı terasında 35 kişi, iç mekânında ise 15 kişiyi ağırlayan Öğretmenevi, uygun fiyatlarıyla da büyük ilgi göreceğe benziyor. Balık çeşitlerini 7 liradan müşterilerin beğenisine sunan Öğretmenevi, ayrıca Cebeci şubesinde çok sevilen ve tutulan meşhur köfte ve tavuğunu da menüsünde bulunduruyor. Porsiyon köfte 7 lira tavuk ise 5 lira olan menüde günü çorbası ise 3 lira olarak satışa sunuluyor. Ayrıca balık çeşitlerinin ardından helva ikramı da yapılıyor. Evde balık pişiremeyenler için ise ayrı bir avantaj. Sipariş alarak balıkları yarım saate kadar hazırlayan Öğretmenevi’nde servis hizmeti ise sağlanmıyor. Telefonla verilen siparişler, yarım saat sonra Öğretmenevi’nden alınıyor.
11.00-21.00 ARASI AÇIK İlk etapta kar düşünmediklerini ifade eden Öğretmenevi Müdürü Sinan Meral, “Uzun zamandır boş duran teras katımızı lokanta açarak değerlendirmek istedik. İlçeye baktığımızda lokanta olarak yerleşmiş kurumlar var. Bizde bu nedenle Kandıra’da olmayan balık lokantasını hizmete açtık. Bu lokantayla 2 kişiye de istihdam sağlamış olduk. Yeni açılmamıza rağmen özellikle öğle yemeklerinde vatandaşın yoğun talebi ile karşılaştık. Lokantamız saat 11.00-21.00 arası hizmet verecek” diye konuştu.

Sipariş No: 0262 551 49 15
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑