Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

O Tarihte İç Turizm Başlayacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı açıklama ile otobüs ve uçaklar ne zaman seferlere başlayacak, seyahat yasağı ne zaman bitecek gibi sorulara yanıt verdi.

25 Nisan 2020 Saat: 19:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.287 kez okunmuştur

O Tarihte İç Turizm Başlayacak
O Tarihte İç Turizm Başlayacak

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, seyahat yasağı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ersoy, eğer herhangi bir sürpriz yaşanmazsa Mayıs ayı sonunda seyahat yasağının kademeli olarak kalkacağını söyledi.

MAYIS SONU
Bakan açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Böyle giderse ve gidişatta sıkıntı yaşanmazsa mayıs ayı sonu itibarıyla iç trafik başlayacak. Kontrollü iç hat uçuşlarıyla turizm sezonu açılacak. Bir sertifikasyon kurulu oluşturduk ve konaklamanın kurallarını belirledik. Çok kapsamlı bir kurallar bütünü. Konaklama tesisleriyle görüşmelerimiz sürüyor. Bu kurallara uymayı taahhüt edenlere sertifikasyon vereceğiz. Sertifikasyon alan tesisleri duyurarak, tatilciye ‘Buralara gidebilirsiniz’ diyeceğiz. Şehirlerarası seyahat ve iç hat seferleri de bu dönem başlayacak. Vaka açısından sıfır olan ülkelerle karşılıklı kapıları açabiliriz.

UÇAK SEFERLERİ BAŞLAYACAK
Otellerin açılması sonrası uçuş seferleri de başlayacak Uçaklarda orta koltuk boş kalacak ve yemek servislerinde sınırlama olacak. İnternet üzerinden bilet satışına teşvik planı yapılacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑