Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

O Belediye, İşçilere Yüksek Zam ve Alışveriş Çeki

Başkan Ayaz, Ramazan ayı öncesi işçilerle buluştu. Ayaz, başarılı çalışmaları nedeniyle işçilerine minnettar olduğunu söyledi. Ramazan alışverişi için şirket kadrosuna geçen personele alışveriş çeklerini dağıttı.

17 Mayıs 2018 Saat: 01:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.295 kez okunmuştur

O Belediye, İşçilere Yüksek Zam ve Alışveriş Çeki
O Belediye, İşçilere Yüksek Zam ve Alışveriş Çeki

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Ramazan öncesi işçilerle bir araya geldi. Toplantıya işçilerin bağlı bulunduğu Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ve sendika yöneticileri de katıldı. Toplantıda konuşan sendika başkanı İdris Ersoy Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'a övgüler yağdırdı.

DİĞER BELEDİYELERİMİZDE DE YAŞAMAK İSTERİZ

Ersoy,“Kadrolu arkadaşlarımızla ilgili toplu sözleşme sürecini geride bıraktık. Kocaeli’de ki son dönemde yapılan sözleşmelerin en iyisini Başiskele’de yaptık. Başiskele örneğini açıkçası diğer belediyelerimizde de yaşamak isteriz. Çalışma arkadaşlarının haklarını hukuklarını zamanında ve fazlasıyla vermenin gayreti içinde olan bir belediye başkanınız var ne kadar gurur duysanız azdır.

BAŞİSKELE BELEDİYE BAŞKANI AYAZ BAŞ TACI

Hükümetimizin düzenlemesi ile 4 Nisan itibari ile taşeron arkadaşlarımızın şirket kadrolarına geçirildi. Bu düzenleme ile ilgili başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bizler neredeyse tümbelediyelerde örgütlüyüz. Şunu net olarak ifade etmeliyim, tüm kalbimle söylüyorum, Türkiye’de Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz gibi işçisine hak ettiğinden daha fazlasını verme gayretinde olan bir belediye başkanı yoktur” dedi

SENDİKAMIZIN İSTEDİĞİNDEN FAZLASINI VERDİK

Alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde konuşma yapan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ise “Biz sendikamızın istediğinden daha fazlasını işçimize verdik. Yıllardır aynı duygu birliği içerisinde Başiskele halkımıza hizmet ediyoruz. İnşallah bundan sonrada devam edeceğiz. Tüm çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum, sizlere minnettarım hepinize teşekkür ediyorum. Başiskele’yi Başiskele yapan sizlersiniz” dedi.

İŞÇİLERE ALIŞVERİŞ ÇEKLERİ DAĞITILDI

Daha sonra geleneği bozmayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz bu Ramazan öncesinde de Ramazan alışverişi için şirket kadrosuna geçen personele alışveriş çeklerini dağıttı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑