Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Norveçliler Kandıra'yı çok sevdi

Cahit Elginkan Anadolu Lisesi öğrenci değişim projesi kapsamında Norveç'ten ilimize 14 öğrenci ve 2 öğretmen olarak gelen heyet Kandıra'yı gezdi

11 Mayıs 2009 Saat: 22:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.647 kez okunmuştur

Norveçliler Kandıra'yı çok sevdi
Norveçliler Kandıra'yı çok sevdi

Cahit Elginkan Anadolu Lisesi öğrenci değişim projesi kapsamında Norveç’ten ilimize 14 öğrenci ve 2 öğretmen olarak gelen heyet Kandıra'yı gezdi

 

CAHİT Elginkan Anadolu Lisesi öğrenci değişim projesi kapsamında Norveç’ten ilimize gelen 14 öğrenci ve 2 öğretmenden oluşan heyet geçtiğimiz gün Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren’in konuğu olarak Kandıra'yı gezdiler.

 

İLÇEYİ TANITTI

Cahit Elginkan Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Sinan Sarı, öğretmen Hande Sarı, Müdür Yardımcısı Neşe Çakan ve Osman Akfesli ile bir grup öğrenci Kandıra Belediyesi'ni ziyaret ettiler. Kandıra Belediye Meclis salonunda toplanan öğrencilere Belediye Başkanı Mustafa Öğren Kandıra ile ilgili bilgiler vererek Norveçli öğrencilere ilçeyi tanıttı.

 

HAYRAN KALDILAR

Daha sonra öğrenciler Kandıra bezi standını gezdiler. Kandıra bezine hayran kalan Norveçliler satın almayı da ihmal etmediler. Öğrenciler ziyaretin ardından Kandıra Belediyesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler. Kandıra Belediyesi'ne ziyaretin ardından öğrenciler Kandıra Belediyesi tarafından Mavi Köşe Lezzet Lokantası'nda verilen yemeğe geçtiler. Daha sonra Kandıra sahillerini de gezen Norveçli öğrenciler Karadeniz’e kıyısı bulunan Kandıra ve sahillerine hayran kaldılar.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑