Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Nihayet Durak Yapıldı

Belediye ve özel otobüsler için Kandıra Merkezine durak tartışması yıllardan beri sürdü gitti. Kandıra Belediyesi “ediğim dedik çaldığım düdük” dedi. Fakat Başkan kendi yaptı kendi söktü.

26 Nisan 2012 Saat: 20:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.039 kez okunmuştur

Nihayet Durak Yapıldı
Nihayet Durak Yapıldı
Kandıra’dan İzmit’e gitmek için İlçe merkezinde toplu taşıma araçları için Kandıra Belediyesi dükkanların önüne bir durak yaptı. Yasaları hiçe saydı. UKOME bu güne kadar sessiz kaldı. Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri Kandıra Belediyesinin yapmış olduğu bu duraktan yolcu alan Belediye ve özel otobüslere ceza yağdırdı. Polis görevini yaptı, otobüs firmaları durağı öne sürerek polisle tartıştı. Sonun da otobüs firmalarının bu feryadı Kandıra Belediyesine geri adım attırdı.
İlçe halkının tüm terkilerine rağmen Sakarya Caddesi üzerine Hastane acil girişi ve Emniyetin karşısına dükkanların önüne Belediye bir durak yaptı. O gün durağın yanlış yere yapıldığını gazetelerimize taşıyarak yetkililere duyurmuştuk. Fakat Kandıra’da ne ana muhalefet ne de idareciler bu yanlışa dur dedi. Taki trafik polislerinin bu duraktan yolcu alan otobüslere ceza yazana kadar. Şimdilerde UKOME’ nin kararları içerisinde durak yapıldı. İlçe halkı memnun. Ama bu güne kadar Kandıra Belediyesi neden yanlışla bu kadar direndi? Tüm tepkilere rağmen durağı yanlış yere yaptı. Neden yanlışını örtmek için bu güne kadar mücadele verdi? Sonunda kendi yaptığını kendi yıktı. Halkın bu kadar zaman çile çektiğine mi üzülürsün, otobüslere yazılan trafik cezalarına mı, yüzlerce yolcunun karda yağmurda kışın çile çektiğine mi?
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑