Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

New Holland, Kandıralıları coşturdu

Türk Traktör tarafından bu yıl 3’

27 Temmuz 2013 Saat: 19:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.440 kez okunmuştur

New Holland, Kandıralıları coşturdu
New Holland, Kandıralıları coşturdu
Türk Traktör tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen New Holland Geleneksel Ramazan Kumpanyası, bu yıl Yılmaz Traktör Kandıra Şube Müdürü Muzaffer Yağız organizasyonuyla Kandıra’da yapıldı. 7 bin kişinin katılımı ile gerçekleşen programa Koç Firma Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Ünal, Kocaeli Bölge Müdürü Onur Şanlı, Emrah Ersoy, Ticaret Sektör Müdürü Çağatay Ulusoy, New Holland Kocaeli Bölge Müdürü Taner Yılmaz, Yılmaz Traktör Şirket Sahibi Aydın Yılmaz, Müdürü Tuncay Bitirim, Kandıra Şube Müdürü Muzaffer Yağız, Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, daire müdürleri, sivil toplum örgütleri ve ilçe halkı katıldı.
7 BİN KİŞİ İZLEDİ İftar yemeği ile birlikte başlayan program palyaço, çocuk oyunları, animatör, ateşbaz ve tiyatro gösterileri ile birlikte devam etti. İftar yemeğine 4 binin üzerinde vatandaş katılırken, gösterileri ise 7 bini aşkın kişi izledi. Sümer Tilmaç, Ercüment Balakoğlu ve Ahmet Çevik gibi ünlü isimlerin rol aldığı tiyatro gösterileri izleyenlerden tam not alırken, Tiyatro Bi Heves ekibi ile birlikte sunulan skeçler izleyenleri hem güldürdü hem de düşündürdü.
ORGANİZASYON YAĞIZ’DAN New Holland’ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ramazan etkinliklerini organize eden Yılmaz Traktör Kandıra Şube Müdürü aynı zamanda CHP Kandıra belediye başkan aday adayı Muzaffer Yağız, yoğun katılımdan memnun olduğunu belirterek; “New Holland’ın her yıl düzenlediği bu etkinliğin bu yıl Sakarya Geyve’de yapılması planlanıyordu fakat biz Kandıra’da yapılması için çok ısrar ettik. Bizi kırmayıp kabul ettikleri için New Holland yetkililerine teşekkür ediyoruz. Verilen iftar yemeğine 4 binin üzerinde vatandaşımız katılırken gösterilerin başlamasıyla 7 bin kişiye ulaştı. Bu da bizleri çok memnun etti.
KANDIRA’NIN İHTİYACI VARDI Kandıra’nın bu tarz etkinliklere gerçekten ihtiyacı vardı. Bunu katılımın yoğunluğundan açık ve net bir şekilde görebiliyoruz. Davetlilerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere yer tahsis eden Kandıra Belediyesi’ne ve davet edilip gelen başka kaymakamımız Oktay Erdoğan olmak üzere tüm daire müdürlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑