Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Namazgah görenleri şaşırtıyor

Namazgah’a giden hayal kırıklığına uğruyor. Aileler parkın bir an önce yapılmasını istiyor, çocuklar yunuslara tekrar binmek için yetkililere sesleniyor.

10 Haziran 2013 Saat: 19:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.544 kez okunmuştur

Namazgah görenleri şaşırtıyor
Namazgah görenleri şaşırtıyor
Kandıra Namazgah yazın gelmesiyle birlikte yine halkın ilgi kaynağı oldu. Bununla birlikte şikayetlerde bir bir ortaya çıkmaya başladı. 4 yıl önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ıslah edilerek ilçemize kazandırılan Namazgah Deresi, halkın büyük beğenisini toplamıştı. Çocuklar derede yunuslarla turlar atarken, vatandaşlar dere boyu yürüyüşler yapıyordu. Sporseverler kondisyon aletlerinde eğlenerek zayıflamaya çalışırken, aileler ise parklarda çocuklarıyla eğleniyordu. Bu yazın gelmesiyle birlikte yine vatandaşlar bu güzellikleri yaşamak için Namazgah’a indi. Vatandaş Namazgah’ta eski güzelliklere daha çok güzellik katıldığını düşünürken, hayal kırıklığına uğradı.
OYUN GRUPLARI KIRIK Şehit Er Ahsen Budak Parkı’nda çalışmalar hala tamamlanmazken, çocuk parkında ise tüm oyun gruplarının kırık olması halkın büyük tepkisini topluyor. Namazgah Deresi’nde yunuslara önceki yıl gibi binmek isteyen çocuklar gördükleri manzara karşısında hayal kırıklığına uğruyor. Vatandaşlar Kandıra Belediyesi’nden Namazgah’ın eski güzelliklerine kavuşması için rica ve talepte bulunuyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑