Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Namazgah Barajı durdu

Büyükşehir Be

3 Şubat 2013 Saat: 20:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.685 kez okunmuştur

Namazgah Barajı durdu
Namazgah Barajı durdu
BÜYÜKŞEHİR Belediyesi’nin öz kaynakları ile Kandıra Kabaağaç Köyü’nde yaptırdığı Namazgah Barajı’nda çalışmalar durdu. Müteahhit firmanın iç sorunları nedeniyle ara verdiği çalışmanın 10 gün içinde yeniden başlaması bekleniyor. Eylül ayında bitirilmesi planlanan baraj inşaatının durması ile ilgili bilgi veren Kabaağaç Köyü sakinleri, firmanın hava koşulları nedeni ile 1-2 ay çalışmalara ara verdiğini belirtti. İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ise firmanın iç işlerinde yaşadığı sorunlar nedeni ile çalışmaya ara verdiğini ve en kısa zamanda çalışmaların yeniden başlayacağını kaydetti.
ŞANTİYELER KAPALI Yılda 50 milyon metreküp su verecek olan baraj, İzmit, Derince ve Kandıra’da toplam 259 köye ve Kandıra’ya hizmet verecek. İMA Mühendislik tarafından alınan ihale ile 9 Haziran’da barajın temelleri atıldı. Hızlı bir şekilde çalışmaları sürdürülen inşaatta geçtiğimiz günlerde müteahhit firma işçileri izne çıkarttığı ve şantiyeleri kapattığı iddia edildi. Kabaağaç Köyü sakinleri, firmanın hava koşulları nedeni ile çalışmalara 1-2 ay ara verdiğini kendilerine ilettiklerini kaydetti. Köy Muhtarı Bayram Çelik de, şirketin çalışmalara ara verdiği ve söylenin iddiaların doğru olduğunu kaydetti.
İŞLER AKSARSA ÖNLEM ALIRIZ İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ise çalışmaların durduğu bilgisinin doğru olduğunu, ancak sorunun kendileri ile ilgisinin olmadığını belirtti. Firmanın kendi iç sorunları nedeni ile çalışmalara kısa bir ara verdiğini söyleyen Bayram, “Firmanın iç sorunu olduğu için bizim bir açıklama yapmamız doğru değil. 10 gün içinde yeniden çalışmalar başlayacak. Öyle söylendiği gibi 1-2 ay çalışmalara ara verildiği doğru değil. Ama işlerimizi aksatacak bir ara verilirse biz de önlemimizi alırız” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑