Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Münir Karaloğlu, bakan yardımcısı oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri iken 2009 yılından itibaren sırasıyla Van, Bursa, Antalya, Diyarbakır Valiliği yapa Münir Karaloğlu, Mayıs 2022’den buyana İstanbul’da mülkiye başmüfettişi olarak görev yapıyordu.

22 Haziran 2023 Saat: 13:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 653 kez okunmuştur

Münir Karaloğlu, bakan yardımcısı oldu
Münir Karaloğlu, bakan yardımcısı oldu

Kocaelilerin yakından tanıdığı Karaloğlu’nun İçişleri Bakan yardımcılığına atandığı öğrenildi. Bakan Ali Yerlikaya’nın yardımcılığına getirilen bir diğer ismin Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş olduğu ifade ediliyor.

MÜNİR KARALOĞLU KİMDİR
İçişleri Bakan yardımcısı olan Münir Karaloğlu, 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Karakeçili kaymakam vekilliği, Harran, Çekerek, Reşadiye kaymakamlıkları, Kırklareli vali yardımcılığı, İçişleri Bakanlığı hukuk müşavirliği (başbakan danışmanı),

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi genel sekreterliği yaptı. 11 Haziran 2009 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı ile Van valisi olarak atandı. 4 Ağustos 2013 tarihli 28728 sayılı kararname ile Bursa valiliğine atanmıştır. 1 Haziran 2016 tarihinde Resmî Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Antalya valisi olarak atandı. Evli ve 2 çocuk babası Karaloğlu, 10 Haziran 2020 Tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Diyarbakır valisi ve Diyarbakır büyükşehir belediye Başkanı olarak görev yaparken 12 Mayıs 2022 Tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile mülkiye başmüfettişi olarak görevlendirildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑