Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Muhtarlar seçim yaptı

Kandıra Muhtarlar Derneği ilk genel kurulunu dernek binasında yaptı. Başkanlığa Yüksel Horoz seçildi

22 Ağustos 2012 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.012 kez okunmuştur

Muhtarlar seçim yaptı
Muhtarlar seçim yaptı
5 ay önce Mustafa Dinç başkanlığında kurulan Kandıra Muhtarlar Derneği önceki gün dernek binasında ilk genel kurulunu yaptı. 26 üyesi bulunan dernekte tek aday Yüksel Horoz oldu. 20 üyenin oyuyla Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na seçilen Horoz yeni derneğin ilk seçilmiş başkanı oldu. Kurucu başkan Mustafa Dinç ise dernek faaliyetlerinde aktif olamadığı için Yüksel Horoz’u önerdiğini belirtti. Seçimin ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan Yüksel Horoz, “Gönül isterdi ki tüm Kandıra merkez ve köy muhtarlarımızla bir arada olalım. Bazı gerekçeler meslektaşlarımızla bizleri ayırsa da gönüllerimiz hep bir. Kandıra Muhtarlar Derneği ilk kongresini yaptı. Ve bizleri bu önemli görevi layık gördü. Tüm dernek üyelerimize desteklerinden ötürü teşekkür ederim” dedi.
YENİ DÖNEMDE DERNEK FAALİYETLERİ Yeni dönemdeki dernek faaliyetleri hakkında da bilgi veren Horoz, “Yeni yönetimle birlikte ilk resmi kurumlarda bir dizi ziyaretlerde bulunacağız. Seçilmiş yönetim olarak dernek faaliyetlerini büyüterek ciddi çalışmalar sergileyeceğiz. Seçilen muhtar arkadaşlarımız bu kutsal görevi kişiselleştirerek birilerinin emri altında kendini ve köyünü küçültmesinler. Özgür iradesini halkın menfaatine kullansınlar. Birilerine kul köle olmasınlar. Halkın oyu ile gelen sadece halka hizmet etmekle mesuldür” açıklamasında bulundu.
YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ Yüksel Horoz Mehmet Özmen Fethi Başaran İsmail Buruş Erol Taşçı Veli Ayhan Mehmet Elmalı İsmet Tezcan Şaban Çakmak Hüseyin Seyrek Hüseyin Girgin DENETİM KURULU Tevfik Birgin Rasim İpek Sezai Burak Ahmet Bostancı Ali Yağcı Hasan Ekrem
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑