Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Muhtarlar neden birleşemiyor?

Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi ile Kandıra Muhtarlar Derneği olarak iki farklı çatı altında toplanan mahalle ve köy muhtarlarının ne zaman birleşeceği merak ediliyor.

1 Mayıs 2014 Saat: 17:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.150 kez okunmuştur

Muhtarlar neden birleşemiyor?
Muhtarlar neden birleşemiyor?
Yaklaşık 2 yıl önce birbirinden ayrılarak iki farklı çatı altında toplanan Kandıralı muhtarlar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in isteği üzerine birleşme kararı almıştı. Başkan Köken’in bir toplantıda “Genel kurul yapın ve yeni bir yönetimle bir araya gelin” çağrısı üzerine gözler derneklerin ne zaman birleşeceğine çevrilmişti. İki tarafta birleşmekten yana ama genel kurulun yapılıp yapılmaması olayın seyrini farklı boyutlara taşıyacağı yönünde.
GENEL KURULA GEREK YOK Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz, “Biz ayrılıktan yana değiliz. 96 muhtarımızla birlikte bir çatı altında daha güçlü oluruz. Bu ikilem bizleri de rahatsız ediyor. Büyükşehir ve Kandıra belediye başkanımızın bu samimi ilgisi karşısında üzerimize düşeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizden iki yıl önce ayrılan muhtar arkadaşlarımızı yuvalarına davet ediyoruz. Birleşmek için genel kurula veya törene ihtiyacımız yok” dedi.
GENEL KURUL YAPILSIN Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horos ise, “Bizler birleşmekten yanayız. Kandıra belediye başkanımızın önerdiği gibi genel kurulun toplanmasını bekliyoruz. 96 muhtarımızın 40’ı değişti. Yeni bir yönetimle birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimizi kaldığımız yerden devam ettirmeyi hedefliyoruz. Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi’nin genel kurula gitmesiyle muhtarlar arasında birlik sağlanacaktır” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑