Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Muhtarlar hizmetten memnun

Kandıra ilçesi Sinanlıbilallı ve Seyitaliler köylerine yapılan hizmetlerden ötürü köy muhtarları Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkililerine teşekkür ...

11 Mayıs 2009 Saat: 21:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.599 kez okunmuştur

Muhtarlar hizmetten memnun
Muhtarlar hizmetten memnun

Kandıra ilçesi Sinanlıbilallı ve Seyitaliler köylerine yapılan hizmetlerden ötürü köy muhtarları Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkililerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Muhtarlar su ihtiyaçlarından alt yapı çalışmalarına kadar köylerine yapılan çalışmalarla artık rahat bir nefes aldıklarını açıkladılar.

 

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi kent içinde hayata geçirdiği hizmetleri ayrım yapmaksızın tüm köylerde uygulamaya devam ediyor. Kocaeli’deki köylerin yıllardır el atılmayan sorunlarını çözerek vatandaşların köylerinde refah içinde yaşamalarına olanak sağlayan Büyükşehir, köy muhtarları tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Önceki gün Sinanlıbilalı ve Seyitaliler köy muhtarlarının Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkililerine ziyareti de bu çalışmaların bir göstergesi oldu.   

 

SORUNLAR ORTADAN KALKIYOR

Seyitaliler Muhtarı Rahmi Günay ve Sinanlıbilallı Muhtarı Salih Gündoğdu köylerinin çehresini değiştiren hizmetlerin önemini belirterek” Çok önemli olan su sorunumuz, Avluburun içme suyundan köyümüze su getirilerek çözüle kavuşturuldu. İki köyümüzde de parke çalışmaları sürüyor. Köy mezarlık yollarımız ve mezarlıkların çevresi tel örgü ile çevrildi. Alt yapı  çalışmaları tamamlanmak üzere. Ana yollarımız ile köyler arası bağlantı yollarımızda hiçbir sorun kalmadı. Köy halkının her türlü ortak kullanım ihtiyaçları karşılanıyor” ifadelerini kullandılar.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑