Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Muhtar Yener, oğlunu evlendirdi

Kand

27 Ağustos 2013 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.099 kez okunmuştur

Muhtar Yener, oğlunu evlendirdi
Muhtar Yener, oğlunu evlendirdi

NİKÂHI BABA KIYDI IŞIK ŞAHİT OLDU Kandıra Beylerbeyi Köyü Muhtarı Musa Yener oğlu Fethullah Yener’i evlendirdi. Zehra ve Resul Dilek çiftinin güzel kızları Esra Dilek ile Perihan ve Musa Yener çiftinin yakışıklı oğlu Fethullah Yener, Kandıra Turan Güneş Kültür Sitesi’nde düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. Düğüne iş ve cemiyet hayatından ve çiftin akrabalarından birçok isim katılırken, genç çiftin şahitliğini AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, Kocaeli Büyükşehir Daire Başkanı İsmail Civelek yaptı.
İTAAT ET RAHAT ET DÜSTURU Ayrıca düğüne kurum amirleri, muhtarlar ve siyasi parti temsilcilerinin ilgileri büyük oldu. Genç Çiftin şahitliğini yapan ve damada takı takan milletvekili Işık yaptığı konuşmada, Kandıra’da ilk geldiği köyün Beylerbeyi Köyü olduğunu ve bu köyün kendisinde özel bir yeri olduğunu vurgularken, “İlk defa böyle bir düğüne katılıyorum. Nikâhı damadın babası aynı zamanda köyün muhtarı kıyıyor. Genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum. Damada mutlu olmanın sırrını da vermek istiyorum. Evlilikte mutluluğun sırrı, ‘itaat et, rahat et’ düsturudur” dedi.
Tebrikleri kabul eden Esra ve Fethullah Yener çifti mutluluklarını sevenleriyle paylaşırken, Genç çift yakınları tarafından takı yağmuruna tutuldu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑