Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Muhtar Horoz, Kan’a veryansın etti

Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horoz, Büyükşehir Belediyesi’ni övgülerle anlattı. Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’a ise baskılar nedeniyle veryansın etti

23 Ekim 2012 Saat: 17:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.543 kez okunmuştur

Muhtar Horoz, Kan’a veryansın etti
Muhtar Horoz, Kan’a veryansın etti
Ballar Köyü Muhtarı ve Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horoz, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’a ayrımcılığından ötürü veryansın etti. Horoz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na ise teşekkürlerini iletti. Horoz, “Biz halkın oyuyla göreve gelen, hizmet için bu makamları işgal eden kişileriz. Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, göreve geldiği günden bu güne kadar Kandıra’yı kaynaştırma yerine parçalamayı tercih etti. Tüm kurumları birbirine soktu. Kendine yandaş aradı. Bunu elde edemeyince o kurum idarecisine veryansın etti. BÖYLE İDARECİLİK OLUR MU? Biz Kandıra Belediyesi’nin güçlü olmasını istedik, başkanın bu gücünü muhtarlara zülüm ederek, egosunu tatmin etmesini istemedik. Kandıra’da ayrımcılık yaparak bütün dernekleri birbirinden koparan bir başkan var. Kendine ayrımcılığı felsefe edinmiş. Başkan Kan, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi’yle bir takım toplantılar yapıyor. Fakat bu toplantılarda Kandıra Muhtarlar Derneği hep yok sayıldı. Kandıra Muhtarlar Derneği’nin 26 üyesi var. Buna rağmen derneğimiz Başkan Kan tarafından yok sayılıyor.
TEHDİT VE ŞANTAJ VAR Bizim üyelerimiz olan muhtarları arayarak, tehdit ederek ve şantaj yaparak derneğimizden ayrılmalarını, aksi taktirde köylerine hiçbir hizmet alamayacaklarını belirtiyormuş. Biz Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi’ndeki arkadaşlarımıza kızdığımız için değil, Başkan Kan’ın dernek üzerinde etkili olmak istediği için buradan istifa ettik. Yeni derneğimizi kurarak köylerimize en güzel hizmeti sunmak için tüm idareci ve siyasetçilerimizle omuz omuza çalışmalarımızı yürütüyoruz. Cengiz Kan hariç. Başkanlık seçimlerinde kimse bizi görmezlikten gelemez. Yerinde olsam hiç aday olmam. İnşallah köylerin de seçimlerde oy kullanması yasası onaylanır. Biz AKP’den Cengiz Kan haricinde her kim çıkarsa sonuna kadar destekliyoruz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑